Yardım Xiaomi Mi Note 3 CMD-Here Hatası

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
Ekranda göründüğü üzere twrp'yi yazıp enterladıktan sonra yüklenmiyor.MIUI 10'u yükledikten sonra bu sorunu vermeye başladı.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısıl.PNG
    Ekran Alıntısıl.PNG
    14,6 KB · Görüntüleme: 32

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Önce twrp1 dosyasının ismini recovery yapıp deneyebilirmisiniz.

fastboot flash recovery recovery.img

Şeklinde

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ekranda göründüğü üzere twrp'yi yazıp enterladıktan sonra yüklenmiyor.MIUI 10'u yükledikten sonra bu sorunu vermeye başladı.
Ayarlardan Uygulamalrı yönet kısmına gelin ve üst arama çubuğuna Ayarlar yazın ve tüm verileri sıfırlayın. Daha sonra tekrar Telefon hakkında bölümünden MIUI sürümüne art arda tıklayın ve Geliştirici Menüsünü tekrar aktif edin. Ardından Geliştirici menüsünden USB hata ayıklama ve USB hata ayıklama ve USB Yolluyla yükle aktif yapalım ve tekrar gözlemleyin. Eğer olmaz ise Pc de bulunan driver ları kaldırıp tekrar kuralım. Ayrıca PC de farklı usb girişlerini de denemeyi unutmayın.
Edit. telefon üzerinden size bir onay penceresi gelecek onu kaçırmayın ve onaylayın.

Oyla:

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan Uygulamalrı yönet kısmına gelin ve üst arama çubuğuna Ayarlar yazın ve tüm verileri sıfırlayın. Daha sonra tekrar Telefon hakkında bölümünden MIUI sürümüne art arda tıklayın ve Geliştirici Menüsünü tekrar aktif edin. Ardından Geliştirici menüsünden USB hata ayıklama ve USB hata ayıklama ve USB Yolluyla yükle aktif yapalım ve tekrar gözlemleyin. Eğer olmaz ise Pc de bulunan driver ları kaldırıp tekrar kuralım. Ayrıca PC de farklı usb girişlerini de denemeyi unutmayın.
Edit. telefon üzerinden size bir onay penceresi gelecek onu kaçırmayın ve onaylayın.

Yok hocam ne yaptıysam olmuyor. adb devices - fastboot devices yazıyorum sonrasında "Fastboot flash recovery twrp.img yazıyorum öylece kalıyor yüklenmiyor.Güncellemeden sonra büyük ihtimal TWRP silindi.Birdaha yükleyemiyorum şuan

Oyla:

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular