Soru Xiaomi Mi Note 3 Cihazlarında Ekran Süresi Farklılıkları

snndcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aranan Kan
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
Bilişim Öğretmeni
Konular
28
Forumlarda mi note 3 cihazlarının ekran sürelerini takip ediyorum ve bu sürelerin ikiye ayrıldığını fark ettim. Birinci grup 7-8 ve üzeri saat ekran süresi alanlar ve ikinci grup ben de dahil olmakla 4 ve daha aşağı süre ekran süresi alanlar (her iki grup da mobil veri 4gde) bunun sebebini bir türlü anlayamadım yüksek alanlarla görüştüm ama bi kullanım farkı yok hatta adamlar yüksek grafikli oyunlar oynuyor ben senkronizasyon gps kapalı hiç oyun oynamadan pil tasarrufu açık durumda wp ve instagram hariç tüm uygulamaların bilirdimleri bile kapalı olmasına rağmen böyle bir süre alıyorum. Aklıma tek bir çıkış yolu gelmeye başladı sharp ve jdi panel olan mi note 3 cihazlarından jdi panel daha uzun şarj süresi verdiğine inanıyorum.
mi note 3 kullanıcılarından panel bilgileri ve ekran sürelerini hangi durumda aldıkları dahil (yani gps senkronizasyon açık mı wifi mi mobil veri mi ) paylaşımlarını rica edeceğim analiz yapıp sorunun ve çözümün ne olduğunu veya nedenini anlamaya çalışalım diye düşünüyorum.

Üst Alt