Haber Xiaomi Mi Note 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bu yıl tanıtacağı Mi Note 2 ile fiyat performans odaklı amiral gemisi üretimine devam ediyor. Daha önce teknik detaylar ve çıkış tarihi sızdırılan Mi Note 2’nin fotoğrafları da sızdırıldı.

İlk olarak göze çarpan nokta Samsung’un S7 Egde ile Mi Note 2’nin benzerliği. Çift taraflı kavisli ekrana sahip olan cihaz görsel olarak oldukça şık bir tasarıma sahip. Xiaomi’nin özellikle piyasaya sürdüğü tüm cihazlarındaki çizgileri koruyan Note 2 donanımsal olarak da oldukça başarılı bir cihaz.

Metal bir kasa ile gelen Mi Note 2, 370 – 405 dolar arasında donanımlarına bağlı olarak farklı fiyatlar gösterecek. Ayrıca daha önceden de sızdırılan çıkış tarihi Xiaomi Mi Note 2’nin, 5 Eylül 2016’da tanıtılacağını belirtiyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi Mi Note 2 5.7 inç boyutunda Full HD ekranla karşımıza çıkıyor. Bu ekran çözünürlük olarak rakiplerinin gerisinde kalıyor fakat performans ve batarya ömrü açısından hissedilir artışlar ortaya koyuyor. Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 821 işlemciden güç alan cihazın 6 GB RAM’e sahip olacağı belirtiliyor 64GB ve 128GB dahili depolama seçeneği bulunan cihazın Sony IMX298 sensöre sahip 13MP çözünürlükte fotoğraflar çekebilen çift kameraya sahip. 3600 mAh batarya kapasitesi ile başarılı kullanım süreleri sunmaya aday cihazın ön tarafında yer alan home tuşunda parmak izi sensörü bulunuyor. Android 6.0 işletim sistemi ile piyasaya sürülecek olan cihazın kısa süre içerisinde Android 7.0 Nougat güncellemesi alacağı belirtiliyor.

Cihaz hakkında görüsleriniz neler ?
Bu soruyu kendi adıma sorucam :) Xiaomi Mi 5 Pro alıcam.Sizce beklemelimiyim bu cihazı yoksa mi5 pro almalımıyım ?

retchop

Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Mi note 2 'yi çift arka kamera bekliyordum. Tek kamera çıktı. |(|-)

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
23mp kamerayı geçin. 6 senedir her çıkacak telefonda 23mp kamera ile gelecek deniyor zaten :D

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam lumia 2013 te 41 mp çıkardı daha napsin :D daha geçen sene 23 mp sony ler piyasaya çıkti onuda anlamadım, Adamlar 41 yaparken 23 lerin yerin çıkması :) bi ileri 2 geri gidiyoruz sanki :)

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Mi5 Pluslar hemen satışa çıktı, bence bunlarda çıkar

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Canlı yayını tam izleyenler cevap verebilir mi? Herşeyi tanıttılar mi

JohnA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can AKAR
Cihazım
mi note 2
Konular
7
geri sayım hakkında; sanırım translate vs anladığım kadarıyla güzel yorumlar arasından çekiliş yapılacak ve çekiliş sonucunda ödül verilecekmiş. geri sayım da sanırım bu çekilişe katılım süresi, lansman ile birlikte başladı herhalde geri sayım
ama emin değilim sadece bir tahmin

Üst Alt