- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce görmedim. Ne olduğu hakkında bir fikrim yok. En sorunsuz olarak Win7 kullanmanızı tavsiye ederim. Sanal uygulamalar ile VmWare, Win HyperV, VirtualBox v.b. sanal bir Win7 64Bit oluşturup işlemleri onunla yapmanızı tavsiye ederim.resımdekı gıbı hata verıyor. pc 64 bıt w10 home
Mi5 için yapmıştım zaten. Ancak versiyon çok eskide kaldı ve dosyaların güncelliği kayboldu. Aynı bu şekilde ZCX TWR'leri yükleyebilmeniz gerekiyor. Hangi romu kuruyorsanız bir de diğerini deneyin. Yani Kararlı ise Developer yükleyin, Developer ise Kararlı yükleyin öyle bir deneyin.Teşekkürler, aynı ayrıntılı anlatımı xiaomi mi5 için de rica ediyorum. Her seferinde aynı sorun çıkıyor;
en son twrp açılsın diye verdiğim fastboot boot recovery.img komutundan sonra hiç bir şey açılmıyor fastboot ekranında kalıyor. Kendim recovery modda başlatmak isteyince de mi logosunda kalıyor, neyse ki flash tool la tekrar rom atıp kurtarıyorum; üstelik en son yazdığınızLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasıyla yaptığımda da aynı sorun oluşuyor, bu arada bootloader kilidim açık. Tekrar teşekkürler.