- Adım
- -
- Cihazım
- -
- Konular
- 157
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bu işlemde imei uçar mı ?
Hayır hocam.
Hocam bu işlemde imei uçar mı ?
Hocam benim cihazıma uygun olan twrp hangisi ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide burada primary (americas)
primary(europa) indirme seçeneği var hangisinden indireyim
Hocam bu twrp recovery işlerinde pek anlamadım. Benim tanıdığım,güvendiğim arkadaşa verdim. Yazılım bilgisi var,sanırım bu işlemi yapılacak. Yaptığım işlemleri anlattım ona. Hocam bide bu attığım bağlantı nedir ne işe yarar. Bir sayfada denk geldim.
genelde depolama kısmı ya da cpu arızalanıyor. onları da değiştirmek hiç kolay değil. cihaz çok ısınıyor muyduHocam yazmayı unutmuşum. Hocam cihaz yazılımsal olarak değil de donanımsal olarak bozuk sanırım. Telefoncu arkadaşın yanına vardım bugün. Yazılım attık yine açılmadı dedi. Kamerayı söküp çalıştırdık olmadı dedi. İstersen anakarta bir bakalım dedi. Ben de tamam dedim. Yarın haber alırsam yazarım buraya.
Hocam donanımsal nasıl bir arıza çıkarmış olabilir fikriniz var mı ?
Evet, ısınıyordu ama çok fazla değildi.genelde depolama kısmı ya da cpu arızalanıyor. onları da değiştirmek hiç kolay değil. cihaz çok ısınıyor muydu
Hard brick olan cihaz fastboot girer mi hocam ?Cihazın sanırım Hard Brick olmuş tuğla olarak kullanabilirsin.