Çözüldü Xiaomi mi note 10 Fabrika ayarları sonrası imei silinmesi

MrtSenl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Arkadaşlar merhaba yakın dönemde Xiaomi mi note 10 aldım ikinci el global cihaz telefonu incelediğimde herhangi bir problemi yoktu aldığım arkadaş eşinin bilgilerinin silinmesi için telefonu fabrika ayarlarına çevirdi ve sonrasında hattımı takıtığımda şebeke alamadım imei kontrolü yaptığımda imei silindiğini fark ettim. Abimin telefonucu arkadaşıyla iletişime geçtim rootu silinmiştir getir atarız dedi götürdüm 3 hafta oldu sonuç yok malesef sorduğumda imei geri getirmeye çalışıyorum diyor yazılım denediğini söylüyor hatta xiaomi servisinde yazılım attırdığını hala sonuç alamadığını söylüyor. Bende bu işlerden anlamıyorum malesef tekrar imei attırma işlemi olur mu diye düşünüyorum telefonu alıp başka bir yere gösterip göstermemekte kararsızım bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu durum normal mi yada adamın yaptığı işlem söyledikleri doğru mu bu kadar uzun sürmesi normal mi lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Cihazı sonunda teslim aldım dediğiniz gibi anlamadığı için bu kadar uzun sürmesi almış bulundum dedi ve cihazıda başka birine verip hallettirmiş 30 dklık bir sürede hallolmuş 3 hafta boyunca boşuna bekledim ücret olarakta 200 tl para istedi akıl parası tanıdık değil işin eğli birine teslim etmek lazım her kese teşekkürler yardım ve destekleriniz için clap~~

mverdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
0
Uzaktan bağlantı ile yapılabiliyor mu?

Oyla: