Çözüldü Xiaomi mi note 10 Fabrika ayarları sonrası imei silinmesi

MrtSenl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Arkadaşlar merhaba yakın dönemde Xiaomi mi note 10 aldım ikinci el global cihaz telefonu incelediğimde herhangi bir problemi yoktu aldığım arkadaş eşinin bilgilerinin silinmesi için telefonu fabrika ayarlarına çevirdi ve sonrasında hattımı takıtığımda şebeke alamadım imei kontrolü yaptığımda imei silindiğini fark ettim. Abimin telefonucu arkadaşıyla iletişime geçtim rootu silinmiştir getir atarız dedi götürdüm 3 hafta oldu sonuç yok malesef sorduğumda imei geri getirmeye çalışıyorum diyor yazılım denediğini söylüyor hatta xiaomi servisinde yazılım attırdığını hala sonuç alamadığını söylüyor. Bende bu işlerden anlamıyorum malesef tekrar imei attırma işlemi olur mu diye düşünüyorum telefonu alıp başka bir yere gösterip göstermemekte kararsızım bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu durum normal mi yada adamın yaptığı işlem söyledikleri doğru mu bu kadar uzun sürmesi normal mi lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Cihazı sonunda teslim aldım dediğiniz gibi anlamadığı için bu kadar uzun sürmesi almış bulundum dedi ve cihazıda başka birine verip hallettirmiş 30 dklık bir sürede hallolmuş 3 hafta boyunca boşuna bekledim ücret olarakta 200 tl para istedi akıl parası tanıdık değil işin eğli birine teslim etmek lazım her kese teşekkürler yardım ve destekleriniz için clap~~

MrtSenl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
yok hocam cihaz çöp olmaz illaki yapılır bu işlem zaten çok uzun süren bir işlem degil max 30 dk sürüyor
Çok sağol hocam içime su serptin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildiğim kadarıyla mi note 10 cihazlarda rsa kilidi yok, işlemi yapan kişi tecrübeli değil ise cihazı çöp edebilir yada hatalı işlem sonucunda cihazda şebeke problemleri oluşabilir.
Kendisi iPhone yetkili servis elemanı ama bu konuda bir tecrübesi yok bildiğim kadarıyla en sağlıklı işlem cihazı bir an önce elinden almak sanırım.

Araştırın kolay işlem kendiniz atabilirsiniz ımeı
Cihazı teslim ettiğim kişi uğraştırıyor diyerek beni 3 hafta oyaladığı için açıkçası gözüm korkmuştu yapılacak işlemin ne olduğunu bilmiyordum IMEI atma işlemi ise araştırıp kendimde atabilirim tabi haklısınız.

Az önce arayıp konuştum tamir eden kişiyle kendisinin dediğine göre imei kaydı çakılı bir şekilde duruyor fakat cihazda görünmüyor şebeke çekmiyor hatalı dosya var bulunup düzeltilmesi lazım dedi xiaomi servisine de telefonu komple sıfırlayıp baştan imei repair işlemi yapmak için götürmüş fakat yine olmamış bu durum mümkün mü yoksa tekrar beni oyalamak için söylediği bir şey mi ?

Son düzenleme:
Oyla:

MrtSenl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Cihazın root atarken çöktüğünü söyledi başka birine verdiğini verdiği kişide program olduğunu söyledi cihaz çöp olma yolunda gibi hissediyorum.

Oyla:

frknaknc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
65
Cihazın root atarken çöktüğünü söyledi başka birine verdiğini verdiği kişide program olduğunu söyledi cihaz çöp olma yolunda gibi hissediyorum.
cihaz açılıyorsa çöp olmaz kolay kolay, açılmıyorsa kork

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
iPhone servisi ise zaten anlamaz hocam... Bilmiyorum demeyi yedirememiş arkadaş :D

Xiaomi yetkili servisleri de u işlemi yapmazlar çünkü yasadışı. Servisteki teknisyenlerin çoğu bilmez bilenler de biliyorum diyemez zaten.

En iyisi siz cihazı teslim alın ve H.kadioglu ile iletişime geçin. O çözer sizin sorununuzu.

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
15 dakikalik işi 3 haftaya yayip root atarken cihaz cöktu demesi baya enteresan bir durum. :)

Oyla:

MrtSenl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi note 10
Konular
1
Cihazı sonunda teslim aldım dediğiniz gibi anlamadığı için bu kadar uzun sürmesi almış bulundum dedi ve cihazıda başka birine verip hallettirmiş 30 dklık bir sürede hallolmuş 3 hafta boyunca boşuna bekledim ücret olarakta 200 tl para istedi akıl parası tanıdık değil işin eğli birine teslim etmek lazım her kese teşekkürler yardım ve destekleriniz için clap~~

Oyla: Çözüm
Üst Alt