Haber Xiaomi Mi Mix 4 Modelini Tanıtacak Mı? Şirket Sessizliğini Bozdu

Uzun yıllardır tartışması devam eden Mi Mix 4 için sessizlik nihayet bozuldu. Beklediğimiz açıklama gelecek.​


Akıllı telefon pazarının en üst düzey teknolojilerini kullanan Xiaomi, son zamanlarda adeta çıtayı arşa çıkardı. Mi 10’dan bu yana zirve yapan Çinli üretici, ardından Mi 11 amiral gemisiyle de kısa sürede popülerlik kazandı.

Dün ise bildiğiniz üzere benzersiz tasarıma sahip yeni bir konsept telefon tanıtıldı. Bu telefon, bugüne kadar hiç görmediğiniz bir yapıya sahip ve dört tarafı 88 derecelik kavisli ekranlar ile geliyor. Ancak konsept olduğu için, bunun kullanıcıya sunulması söz konusu değil. Ama üzülmeyin. Sırada çok daha dikkat çekecek bir model var.

Xiaomi Mi Mix 4 için sessizliğini bozdu​

Bildiğiniz üzere Xiaomi’nin en çok sevilen telefonlarından biri de Mix serisidir. Çıktığı günden bu yana herkesin ilgi odağı olan bu telefonlar, üst düzey özellikleri ve alışagelmedik tasarımı ile tüm gözleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ancak şirket uzun süredir bu seriye yeni bir model eklemedi. Zira en son Mi Mix modelini 2018’in Ekim ayında görmüştük. O zamanlar Xiaomi, kızaklı tasarıma sahip Mi Mix 3 ile karşımıza çıkmıştı.

Ancak daha sonra sürekli olarak Mi Mix 4 için dedikodular çıkmaya başladı. Herkes bir kafadan bu telefonun varlığından bahsetti ve inanılmaz tasarım ile geleceğini gösterdi. İşte yıllarca süren bu sızıntılardan sonra Xiaomi, nihayet sessizliğini bozuyor.

Le Jun yarın açıklama yapacak​

Bu konu hakkında uzun süredir sessiz kalan Xiaomi, yarın sessizliğini bozacak. Şirketin Başkanı olan Le Jun, Çin’de düzenlenecek olan akşam yemeğinde bu telefonla ilgili detayları paylaşacak.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Xiaomi yöneticileri ve hayranların buluşacağı bu yemekte, Çinli üretici yeni Mi Mix 4 modelinin gelip gelmeyeceğini duyuracak. Bakalım Le Jun büyük yeniliklere imza atması beklenen bu telefonun varlığını açıklayacak mı? Bekleyip görelim.
Kaynak: Teknoixir
 
Üst Alt