Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 3

denizhansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
D
Cihazım
Max
Konular
10
Resmi olarak gelince de 5000 den aşağı olmaz, o zaman daha çok mu öpülmüş olacak alacak olanlar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Yok hocam abim büyük bir havayolu şirketinde gümrük müşaviri müdür yardımcısı, her zaman ülke dışına çıkıyor. Yakın zamanda 2 cihaz arasında kalmıştım konu bile açmıştım ama sanırım mix 3'ü inovasyon olsun diye alıp kullanacağım. 5000tl buraya yedireceğime abime veririm telefonu alır, üstüne yemek yer, mi pad 4 alır, mi home alır alır alır alır gelir. :)

Öpülmeye karşı geleceğim artık

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
*cihaz değil hesap olacaktı yanlış yazmışım.
Kusura bakmayın da havadan desteksiz böyle şeyler söylemeye gerek yok.Bi önceki cihazımda geçen sene 72 saatte açtım. Şimdi birşey yazmama gerek yok, çünkü aynı cihazla kilit açacağım. sizin dediğinize göre yine 72 saatte açılması lazım. Telefon gelice göreceğiz.

Kiminin beklemek alinyazisidir hocam hayatta herşeyi bekler yazımı iyice okumadın sanırım sunduğun mazeretin geçerliliği demişim demek ki sen güzel bir mazeret sunamamişsin
Çin li arkadaşlara
Selametle

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
İlk mesajında cihazda yazmiyorki yanlış yazdım diye kendini düzeltiyorsun doğru konuya yazdığına eminmisin

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
İlk mesajında cihazda yazmiyorki yanlış yazdım diye kendini düzeltiyorsun doğru konuya yazdığına eminmisin

Ben dogru konuya yazdigima eminim, siz bilmediginiz konu hakkinda, yalan dolan, millet beklesin, beklemesi gerekiyormus vs yazarken desteksiz yazdiginizin farkinda misiniz?
Mesajimda
Ayni cihazla kilit acacagim demisim. Ayni hesapla cihaz acacagim yerine.

Evet bu yanlisi duzelttigimize gore, 30 gun yalan demenize mantikli bir kanitiniz yok. Lutfen tam bilmediginiz seyler icin boyle ifadeler kullanmayin, sonra acemi biri cikar neden 720 diye cihazi kurcalar, cihaz elinde kalir.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Ben dogru konuya yazdigima eminim, siz bilmediginiz konu hakkinda, yalan dolan, millet beklesin, beklemesi gerekiyormus vs yazarken desteksiz yazdiginizin farkinda misiniz?
Mesajimda
Ayni cihazla kilit acacagim demisim. Ayni hesapla cihaz acacagim yerine.

Evet bu yanlisi duzelttigimize gore, 30 gun yalan demenize mantikli bir kanitiniz yok. Lutfen tam bilmediginiz seyler icin boyle ifadeler kullanmayin, sonra acemi biri cikar neden 720 diye cihazi kurcalar, cihaz elinde kalir.

(720 ne oluyor)sen kendin ilk başvuruda 72 saatte açildi demedin mi 3 güne tekamül ediyor mu ediyor şimdiki başvurunun uzun süreceğini sen nereden biliyorsun 30 gün süreceğine sen bir kanıt sun bakalım benimki yalansa kim destekli atıyor görelim

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
(720 ne oluyor)sen kendin ilk başvuruda 72 saatte açildi demedin mi 3 güne tekamül ediyor mu ediyor şimdiki başvurunun uzun süreceğini sen nereden biliyorsun 30 gün süreceğine sen bir kanıt sun bakalım benimki yalansa kim destekli atıyor görelim

Ben gecen sene actigimi yazmistim dikkatli okuduysaniz. O 72 saatler eskidendi:) 30gun surecegine kanit, suan kilit basvurusu yapanlara verilen sure:) yeni telefonlarda 720 istedigini herkes yaziyor, ayan beyan ortada zaten 720 saat neyini kanitlayacagim:), yeterli degilse, benim telefon gelince bende atarim size bi ekran goruntusu:)

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
2.el mı mix 3 aranıyor giggle~~giggle~~haha--

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Bende çok beğendim de mi6 yı daha mayısta aldık üstüne 42427 telefon tanıttı xiaomi :) bakıcaz bi fırsat bulursak yapıştırırz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhammet5742

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
muhammet
Cihazım
mi mix 3
Konular
0
selamun aleyküm arkadaşlar foruma yeni üye oldum dün mi mix 3 aldım tasarım perfomans kamera olarak tatminkar baya bi önceki telefonum samsung note 8 di en cok korktugum ekran kalitesiydi samsung kadar olamıycagını düşünüyordum ama yanılmışım müthiş bi ekran görseli var.128 gb 8 gb ram siyah rengini aldım yanlız bi kaç sorum var sizlere bootloader kilidi nasıl açabıliriim bana anlıyabılcegım şekilde açıklıycak bi arkadaşımız varmı. 2.sorun baya büyük benım için whataspptan bıldırımler gelmıyor acaba içindeki romla alakalı olabılırmı butun ızınlerı verdım otomatik başlatmayı falan herşeyi yaptım arka planda kapatınca uygulama otomatik olarak kapnıyor bi yol buldum sımdılık öyle devam ediyorum sekmelerden kilitliyorum hep açık bırakıyorum arka sekmede şuanlık bi sorun yok ama romla alakalı gibi gözüküyor telefonu suanda ing dilinde kullanıyorum herşey ingilizce play store bile:((( bu cihazın global rom'u tahmini ne zaman çıkar ve benım gıbı whatsapp bıldırım sorunu yaşıyan varsa sorunu nasıl çözdü söliyebilrse çok sevınırım herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Üst Alt