Merhaba Miui Türkiye takipçileri bu videomuzda Xiaomi Mi Mix 3 modelinin sızdırılan detaylarına yakından bakıyoruz. İyi Seyirler
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam paylaşımınız için teşekkür ederim, ben cihazı çok beğendim ve TR ye gelince, almayı bile düşündüğümü belirttim ama çok değer verdiğim Sayın chatin_62 hocam bana kati surette Mi Mix serisine geçmemi yasakladı...maalesef Mi Max 2 ile, Max 4 çıkana kadar devam etmek durumundayım....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Asla, onu başka bir cihazla değiştirsem bile, o hep yakınımda olacak...yadigarım olarakKral müzeye mi bağışlanacak peki hocam?
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asla, onu başka bir cihazla değiştirsem bile, o hep yakınımda olacak...yadigarım olarak
Hocam ben onu ekranı küçük olduğu için söyledim. Max ile Mix'in boyutu karşılaştırılamaz.Hocam paylaşımınız için teşekkür ederim, ben cihazı çok beğendim ve TR ye gelince, almayı bile düşündüğümü belirttim ama çok değer verdiğim Sayın chatin_62 hocam bana kati surette Mi Mix serisine geçmemi yasakladı...maalesef Mi Max 2 ile, Max 4 çıkana kadar devam etmek durumundayım....
Hocam, Sizin cihaz değiştirme hızınıza yetişemiyorum artıkPiyasa çıkan tüm Mi Mix modellerini kullanmış biri olarak Mix 3 benim için yeni bir soluk olacaktır. Fakat kamera tasarımı manuel olursa Xiaomi ye yakışmaz. Oppo FindX gibi digital olması umudu ile cihazı bekliyorum.
Hocam, Sizin cihaz değiştirme hızınıza yetişemiyorum artık
Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk