- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Bu yazdıklarınızın bazılarına katılıyor, bazılarına katılmıyorum...O nedenle Size İphone da kalın mı demeliyim, yoksa Androidin Özgürlükler Dünyasında , Xiaomi'nin MIUI keyfini mi çıkarın diyeyim, bilemedim bir türlüMi Mix 2S çıktığı gibi alıcam bende ama Xiaomi bu dağıtım ağına bira daha önem vermeli. Yani bu şekilde merakla beklenen telefonlar çok geç geliyor. Türkiyede resmi olarak bulunmuyorlar. En azından Apple gibi şu ülkede şu tarihte satılacak diye bir bildirimde bulunmaları insanları ne kadar bekleyeceğini bilmeden karambole bekletmemeli. Telefonu üretmek kadar tedarik dağıtım ağı servis ağıda çok önemli. Ülkemizde satılan xiaomi telefonlar için adam gibi servis bulmak çok zor. Birde şu global rom karmaşası var kardeşim Apple bir telefon çıkarıyor tüm ülkelerde aynı yazılım ile satılıyor. Dünyanın neresinden alırsan al sim free olduktan sonra hiç bir fark yok. Xiaomi global rom almazsan Türkçe olmuyormuş. E sen şu teşefonu Tüm Dünya da global rom olarak satsana Çin dahil. Xiaominin Apple Samsung gibi bir şirket olmak için daha çok fırın ekmek yemesi lazım. Bu eksikliklerle bu telefonlar iyi bile satıyor. 3000₺ verdiğin cihazın garantisi neymiş Delta Servis. Delta demek cihazın garantisi yok demektir hemen herşeyi kullanıcı hatası diyip para talep eden dolandırıcı bir firma. Ne diyim bunlar düzelir belki ilerde bekleyip göreceğiz.
Tapatalk Kullanılarak Gönderildi - iPhone 7
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk