- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.260
teşekkürler hocam bir root yapalım bakalım
PC'nizde indirilen TWRP dosyasına sahip olduğunuz adb klasörün içine bir komut penceresi açın .
- Bunun için adb klasörünün içine girip daha sonra adres çubuğuna cmd yazın ve enter tuşuna basın. Bir komut penceresi açılacak ve klasör konumu, indirilen TWRP img dosyasının bulunduğu yer olacak.
Twrp recovery kurduktan sonra romu kurup magisk dosyasını tekrar twrp recovery üzerinden kurabilirsiniz forumda türkçe anlatımlar da mevcut kurulumla ilgili.bu anlatımdaki twrp ve magisk ile alttaki romu direk kurabilir miyim ?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazın hafızası twrp recovery'de 0 MB olarakmı gözüküyor?Selamlar. Burada yazılanları yapıyorum. İlk etapta twrp yükleniyor fakat dosyalar gözükmüyor. Bu yüzdende magisk yükleyemiyorum ve twrp her seferinde siliniyor. Ne gibi bir çözüm üretilir. Yardımlarınızı bekliyorum.
0 MB olarak gözükmüyor. 100000 gibi bişeyler gözüküyor. Sdcard seçiyorum içinde download klasörü gibi diğer klasörler gözükmüyor. Alakasız harf sıralamaları şeklinde bir sürü klsör var. Onlarında içine girince hiçbir şey yok.Cihazın hafızası twrp recovery'de 0 MB olarakmı gözüküyor?
Linkteki twrp recovery kurup deneyin birde aynı sorun olacak mı bakalım.?0 MB olarak gözükmüyor. 100000 gibi bişeyler gözüküyor. Sdcard seçiyorum içinde download klasörü gibi diğer klasörler gözükmüyor. Alakasız harf sıralamaları şeklinde bir sürü klsör var. Onlarında içine girince hiçbir şey yok.