- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.276
Hasan hocam konu hayırlı olsun.Doğrusu ben katılsam mı bilmiyorum çünkü tek isteğim bir an önce Mix 2 den kurtulmak.
Yaşadığım sorunlar,
1 - Zayıf şebeke. Bizim evde evet biraz çekim sıkıntısı var fakat önceki cihazim redmi note 4 ile hiç problem olmamıştı. Mix 2 bildiğin çekmiyor, bir - iki diş ile internete girmiyor, sadece telefonu ters çevirince sayfaları açıyor garip bir şekilde
2 - karşıdan ses kesik ve boğuk geliyor. Çoğu zaman telefonda konuştuğum insanları anlayamıyorum, o kadar kötü.
Telefonda miui10 global beta yüklü. İki üç gün önce unlock için kayıt yaptım. Bir kaç tane rom denicem, çekim sorunun düzeleceğini sanmıyorum ama en azından seslerin boğuk gelmesi çözülür diye umuyorum.
Hocam sen istemesende ben seni eklerim. Ama nasıl olur mix 2 global değil mi sizin kırsal bölge bandı mevcut olması gerekir gerçi 4G var mı ? Eğer yoksa sizin için 3G bantları önemli ona bir bakmak lazım note4 ile arasında hangi band farklılıkları var.
Mix 2 çok güzel cihaz hocam tasarım olarak artık kolay kolay çerçeveli bir cihaz kullanmam ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bende açık TurkcellGlobal romda volte kullanabiliyor muyuz?
Beni de ekleyin MiMix2
Ekledim arkadaşlar sizlerideBeni de ekleyebilir misiniz hocam?
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Ne çok Mix 2 kullanıcısı varmış yeni farkediyorum açıkçası, neyse varmı güzel detaylar ipuçları falan ekleyelim ilk mmesaja