Evet genelde gece yarısından sonra linkler görünüyor ama upload edilmesi zaman alıyor...o nedenle ben genel olarak sabah güncelliyorum...ama yinede akşam bakacağım...hocam Rom: EU Beta 9.7.11 is coming
Skorpi hocam, bu gece abi beklemedeyiz
Anladım hocam, alışkanlık yaptı dayanamıyoruz artıkEvet genelde gece yarısından sonra linkler görünüyor ama upload edilmesi zaman alıyor...o nedenle ben genel olarak sabah güncelliyorum...ama yinede akşam bakacağım...
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bugün hafif yemekler yiyin...müsait olduğunuzda da 1-2 saat kestirin...akşam saat 23 den sonra koyu bir kahve için ve 10 ar dakka aralıklarla EU nun Linklerini kontrol edin...belki de uykunuz gelene kadar son sürümü indirme şansınız olurAnladım hocam, alışkanlık yaptı dayanamıyoruz artık
Çocuklar zaten uyutmuyor abi kontrol ederim. Bayılma noktasına geldiğimde yapabileceğim bir şey yok artıkBugün hafif yemekler yiyin...müsait olduğunuzda da 1-2 saat kestirin...akşam saat 23 den sonra koyu bir kahve için ve 10 ar dakka aralıklarla EU nun Linklerini kontrol edin...belki de uykunuz gelene kadar son sürümü indirme şansınız olur
Ya alemsinizBugün hafif yemekler yiyin...müsait olduğunuzda da 1-2 saat kestirin...akşam saat 23 den sonra koyu bir kahve için ve 10 ar dakka aralıklarla EU nun Linklerini kontrol edin...belki de uykunuz gelene kadar son sürümü indirme şansınız olur
Prof. Dr. Skorpi ... Kesin tedavi uzmanı...Bugün hafif yemekler yiyin...müsait olduğunuzda da 1-2 saat kestirin...akşam saat 23 den sonra koyu bir kahve için ve 10 ar dakka aralıklarla EU nun Linklerini kontrol edin...belki de uykunuz gelene kadar son sürümü indirme şansınız olur
Tavsiye ve öneride bulunduk hocam, ne var ki bunda? Hastayız biz, HastaYa alemsiniz
Estağfurullah hocam...bi ara nikimin başına Ord.Skorpi koymayı düşündüm ama sonra vazgeçtim...Prof. Dr. Skorpi ... Kesin tedavi uzmanı...
Art niyetli insan istediğini istemediği için söylemekten asla hicap duymaz hocam. Bizim meşhur bir özlü sözümüz vardır, mutlaka bilirsiniz. Birbirini çok iyi tanıyanlar için kullanılan bir deyim dir... Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz... diye.Estağfurullah hocam...bi ara nikimin başına Ord.Skorpi koymayı düşündüm ama sonra vazgeçtim...
Egosu tavan yaptı, Nikinin başına Ordinaryüs'ün kısaltmışını koymuş derlerdi....
halbuki ben bildiğiniz, yaşlı, teknoloji özürlü, gözleri iyi görmeyen, haftalık güncelleme için yanıp tutuşan normal bir MIUI Severim sadece