- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Hocam bazı uygulamalarda arada dokunmatik işlememe oluyor muTeşekkürler hocam, müsait olduğumda deneyeceğim ve sizi bilgilendireceğim
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hayır şu ana kadar herhangi bir soruna denk gelmedimHocam bazı uygulamalarda arada dokunmatik işlememe oluyor mu
Af buyurun Sayın hocam. Lakin bu mesele çok uzun zamandır kafama takılıyor. Siz şimdi diyeceksiniz ki Mi6 kullanan biri elindeki 5.15 inç ekranla bunu anlayamaz. Tamam ekran büyük, kocaman tablet misali...Fakat 7/8 olsa ne olur 8/8 olsa ne? Bende 6/7 var 4/5 kullanıyorum...Hangi 8*8 temayı yükediniz hocam, bende bir deneyeyim Mi Room da oluyormu diye
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Estağfurullah hocam...ben hem Max 2 de, hemde Max 3 de 5*6 kullanıyorum...diğerleri bana gözlerimden dolayı zaten ufak geliyor ama bazı arkadaşların gözleri çok iyi olmasından dolayı 7*8 ve 8*8 kullanıp, ekrana bir çok şeyi sığdırma yoluna gidiyorlar sanırım...sizinki gibi bir ufak cihazım olsa, sanırım ben 3*4 kullanırdım, Sizin yine maşallahınız var hocamAf buyurun Sayın hocam. Lakin bu mesele çok uzun zamandır kafama takılıyor. Siz şimdi diyeceksiniz ki Mi6 kullanan biri elindeki 5.15 inç ekranla bunu anlayamaz. Tamam ekran büyük, kocaman tablet misali...Fakat 7/8 olsa ne olur 8/8 olsa ne? Bende 6/7 var 4/5 kullanıyorum...
Neredeyse batarya performansı kadar önemli bir mevzu... Hatta Max3 çüler için tek mevzu...
Evet normalHaftalık güncelleme sonrası Magisk Manager ve Viper4android siliniyor. Bu durum normal mi?.
Rica ederim hocamTeşekkür ederim.