Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10.4 Android 9 - 9.5.23 EU Beta ROM

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
bcansu ben hep temiz kurulum yapıyorum. Parlaklıkla ilgili sorun yaşamadım. şarj çabuk bitiyor gibi geldi. Çok uygulama yükledim belkide ondandır.
Olabilir ancak sımdıye kadar hep aynı sekılde yukleme yapardım hıc olmazdı.Bu problemı yasayanlar olmuskı yama yayınlanmıs.Umarım sızın basınıza gelmez.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
bcansu ben hep temiz kurulum yapıyorum. Parlaklıkla ilgili sorun yaşamadım. şarj çabuk bitiyor gibi geldi. Çok uygulama yükledim belkide ondandır.
Değerli hocam, Pro bana geldi, misafirlikteydim.. Eve geldim yüklesem mi acaba diye düşünüyorum, bildirim sıkıntısı varmıdır ve temiz kurulum mu yapayım yoksa EU nun üzerine sadece sistemi silerek mi yukkeyeyim diye düşünüyorum

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Değerli hocam, Pro bana geldi, misafirlikteydim.. Eve geldim yüklesem mi acaba diye düşünüyorum, bildirim sıkıntısı varmıdır ve temiz kurulum mu yapayım yoksa EU nun üzerine sadece sistemi silerek mi yukkeyeyim diye düşünüyorum

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam ben genelde once Magisk i kaldırıyorum acılısta sıkıntı olmasın dıye.Sonra Dalvik/ART Cache ve Cache yapıp cıhazı yenıden Recovery modunda reboot edıyorum sonrasında yenı Fw yı yukluyorum .Cıhaz boot olduktan sonra Magisk i flash lıyorum.Sımdıye kadar bir kez magisk ı kaldırınca twrp de sılındı onuda tekrar yuklemek zorunda kaldım.Ancak magisk i kaldırınca ona ait modullerde sılınıyor bılgınız olsun(gercı bılıyorsunuzdur).Bu sekılde yukleme ıle sorunsuz deyısık FW ler yukledım.Sistem Data ve vendor u hıc kurcalamadım.

Son düzenleme:

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Arkadaslar degısık theme lerden harmanlayıp duzenledıgım bır theme yı sızle paylasmak ıstıyorum umarım beyenırsınız.Themenın orjınallerı bana aıt degıldır hatalardan dolayı affınıza sıgınırım.

Son düzenleme:

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Hosunuza gıttıyse buda 2 eme ler bana aıt degıldır ben sadece duzenledım kusurlarım varsa affola.

Son düzenleme:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hosunuza gıttıyse buda 2 theme ler bana aıt degıldır ben sadece duzenledım kusurlarım varsa affola.
Hocam bunları Tema bölümünde açmanızı istirham edeceğim sizden, burası Max 3 EU Rom bölümü

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Hocam bunları Tema bölümünde açmanızı istirham edeceğim sizden, burası Max 3 EU Rom bölümü

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam haklısın acemılıyıme ver gercekten cok uzgunum.Baglantıları kaldırdım ancak mesajları sılemedım kusurabakmayın

Son düzenleme:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular