Rom Xiaomi Mi Max 3 - MIUI 10.4 Android 9 - 9.5.23 EU Beta ROM

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Estağfurullah hocam, ne tecrübesi... EU Beta 9.5.23 ü neden denemiyorsunuz

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Eu Beta 9.5.23 ü denedim aslında diger Eu Betaları da denedim bir sıkıntılarını gormedim.Ama nedense ıllakı Pro.Bir cazıbesı var heralde benim izah edemedigım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarjiniz hızlı bitiyor mu?

Skorpi 9.4.25 yüklü bende de.
Eu Betaların sarjını daima Prolara gore daha uzun buldum.Bu benım dusuncem ancak ustalar en ıyısını soylerler sanırım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Eu Beta 9.5.23 ü denedim aslında diger Eu Betaları da denedim bir sıkıntılarını gormedim.Ama nedense ıllakı Pro.Bir cazıbesı var heralde benim izah edemedigım.

Eu Betaların sarjını daima Prolara gore daha uzun buldum.Bu benım dusuncem ancak ustalar en ıyısını soylerler sanırım.
Ben EU Beta da 21 Saat 50 dakika SOT aldım, Pro da bu imkansız bana göre ama bu akşam proyu yükleyeceğim ve bakacağım

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Ben EU Beta da 21 Saat 50 dakika SOT aldım, Pro da bu imkansız bana göre ama bu akşam proyu yükleyeceğim ve bakacağım

Eu 9.5.23 de wifi baglantısını gec algılıyor bazan mobil baglantıya baglanmadan hic algılamıyor yani once mobıl ınternete gırıp sonra wıfı yı acınca ancak goruyor.

Son düzenleme:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13

Ben Pro 9.3.7 ile Pro 9.4.25i karşılaştırma babında sordum.

bcansu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
bcan
Cihazım
note 3
Konular
62
Mesela?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanım sırasında hıc hata almadım.Ekran suresi pek dikkat ettigim husus degıl yorum yapmayacagım.9.4.25 de ekran parlaglıgı bende sebepsiz yere bır anda kısıldı.Ayarlar ise yaramadı bununla ılgılı bır yama flash ladım duzeldı ancak cok parlak oldugu ıcın kısmak ıstedım bu asamada yıne eskı kısık hale geldı ve ayarlarla eskı halıne donmedi.9.3.7 tekrar donus yaptım duzeldi bunun uzerine 9.4.24 kirlı flash yaptım sımdı onu kullanıyorum.Sımdılık bır sıkıntı yok .yenı versıyonuda Skorpi lutfederse deneyecegım.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kullanım sırasında hıc hata almadım.Ekran suresi pek dikkat ettigim husus degıl yorum yapmayacagım.9.4.25 de ekran parlaglıgı bende sebepsiz yere bır anda kısıldı.Ayarlar ise yaramadı bununla ılgılı bır yama flash ladım duzeldı ancak cok parlak oldugu ıcın kısmak ıstedım bu asamada yıne eskı kısık hale geldı ve ayarlarla eskı halıne donmedi.9.3.7 tekrar donus yaptım duzeldi bunun uzerine 9.4.24 kirlı flash yaptım sımdı onu kullanıyorum.Sımdılık bır sıkıntı yok .yenı versıyonuda Skorpi lutfederse deneyecegım.
Hocam ben maalesef paylaşım yapmıyorum, Sayın DIYARBAKIR hocama takıldım sadece

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
bcansu ben hep temiz kurulum yapıyorum. Parlaklıkla ilgili sorun yaşamadım. şarj çabuk bitiyor gibi geldi. Çok uygulama yükledim belkide ondandır.

Üst Alt