sıfır mı almak istiyorsunuz ikinci el mihali hazırda max3 kullanıcısıydım bana 1 adet daha max 3 lazım bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı siz nerden aldınız son fiyatlar ne alemde?
bugün biraz aciliyeti var ankaradayım yarın istanbula yola çıkacağım telefonum alıkonulduğu için telefonum yok şuan madurum
aralarında aman aman bir fark yok yinede tercih size kalmışArkadaşlar telefonu sizce Android 9 a yükseltmeli miyim yoksa 8 olarak kalsın mı ?
Anatolia Grup Teknoloji var Ankara'da oraya sorun ciddi ve garantili bir firmadır..hali hazırda max3 kullanıcısıydım bana 1 adet daha max 3 lazım bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı siz nerden aldınız son fiyatlar ne alemde?
bugün biraz aciliyeti var ankaradayım yarın istanbula yola çıkacağım telefonum alıkonulduğu için telefonum yok şuan madurum
tamamen fiyat ile alakalı bir politika izleyeceğim sıfırına 280 dolar fiyat istiyorlar bulduğum yerlerde kayıtsızsıfır mı almak istiyorsunuz ikinci el mi
Android 9la (beta sürüm) birlikte telefonun akıcılığı baya arttı. Kamera performansıda daha iyi. Geçmelisin.Arkadaşlar telefonu sizce Android 9 a yükseltmeli miyim yoksa 8 olarak kalsın mı ?
benim mi max 3 cihazımı satmayı düşünüyorum almak isterseniz hatasız ve çiziksizdir. 3.5 aylık siyah renk olup migrostan alınmadır.tamamen fiyat ile alakalı bir politika izleyeceğim sıfırına 280 dolar fiyat istiyorlar bulduğum yerlerde kayıtsız
tamamen fiyat ile alakalı bir politika izleyeceğim sıfırına 280 dolar fiyat istiyorlar bulduğum yerlerde kayıtsız