Ana Başlık Xiaomi Mi Max 3 Kullanıcılar Kulübü

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 485
  • Görüntüleme 37K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Pil konusunda sizinle kesinlikle aynı fikirdeyim, Max2 yin yanından bile geçemiyor maalesef

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Xiaomilerin kralının en sevilen yanı ekran boyutu ve de pil kapasitesi bu aralar çok fazla insan da xiaomi cihaz görüyorum hele de Mi Max 3 telefonun eksikligi noktasında şunlar sıralayabiliriz 1.İşlemci (platform bakımından mi max de orta segment bir işlemci kullanılmış idi max 2 de bu orta-alt diyebilecegimiz tasarruf üzerine kurulan bir platform olarak güncellendi lakin Max 3 de 200 mah daha fazla pil kapasitesi olmasına ragmen Max 2 kadar kullanım süresi sunamayan bir platform olarak güncellendi) 2.Ses sistemi (ki bana göre mi max 2 nin ses çıkışı daha kuvvetliydi) 3.Son olarak gözlerim yollarda Mi Max 4 ü bekliyor olacagım 8=)

Mi Max modelinde hem performans hem de batarya süresi eleştirilmişti. Max 2 modelinde ise batarya herkesin takdirini kazanırken SD 625 ve performansı pek çok kesimin eleştirisini aldı. Max 3 modelinde ise performans açığını giderebilmek için daha önce Redmi serisinde son derece güzel işler çıkartan 636 tercih edildi ancak seri hem satmaya hem de eleştiri almaya halen devam ediyor. Önceliği ekran ve batarya olan kullanıcılar için Mi Max serisi hala vazgeçilmez durumda. Max 4'te 7XX bir işlemci kullanılmazsa eleştiriler de devam edecektir zannediyorum. Diğer yandan "ne kadar köfte o kadar ekmek" mantığıyla performanstan kısmadan batarya konusunda mucize beklememek gerektiğini de eklemek lazım bence. :)

takusar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi max 64gb
Konular
0
Merhaba Arkadaşlar mıuı 10 orjinal stabil rootlu rom kullanmaktayım mi max 3 e TWRP den globe rom veya eu rom yüklemek istediğimde digest dosyası bulunamadı hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz. Ayrıca stabil orjinal rom ile globe rom veya eu rom arasında ne fark var.Yüklemeye değermi.Teşekürler.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba Arkadaşlar mıuı 10 orjinal stabil rootlu rom kullanmaktayım mi max 3 e TWRP den globe rom veya eu rom yüklemek istediğimde digest dosyası bulunamadı hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz. Ayrıca stabil orjinal rom ile globe rom veya eu rom arasında ne fark var.Yüklemeye değermi.Teşekürler.
Aramıza hoş geldiniz....Farklı bir TWRP ile denedinizmi?

İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

omrfrk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer faruk
Cihazım
mix 2 - max 3
Konular
3
Gün geçtikçe Max 3 kullanıcısı çoğalıyor..
Tercihini Max 3 den yana kullananlar hepinizin telefonu hayırlı uğurlu olsun mutlu günlerde iyi haberler almanıza vesile olur inşallah..
Sormak isterim ;
Neden tercih ettiniz?
En çok Kullandığınız uygulama nedir?
Keşke şuda olsun dediğiniz bir eksiği varmı?
benim cevaplarım :
Ekran büyüklüğü ve bataryası
Snapseed, Spotify (fotoğrafcılıkla uğraşıyorum ve gün içinde sürekli müzik dinleğim için)
16:9 7. 5 inç ekran olsaydı keşke
Hocam 18:9 yerine 16:9 mu istiyorsunuz?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

HalilKaraa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Mi Max 3
Konular
1
Gün geçtikçe Max 3 kullanıcısı çoğalıyor..
Tercihini Max 3 den yana kullananlar hepinizin telefonu hayırlı uğurlu olsun mutlu günlerde iyi haberler almanıza vesile olur inşallah..
Sormak isterim ;
Neden tercih ettiniz?
En çok Kullandığınız uygulama nedir?
Keşke şuda olsun dediğiniz bir eksiği varmı?
benim cevaplarım :
Ekran büyüklüğü ve bataryası
Snapseed, Spotify (fotoğrafcılıkla uğraşıyorum ve gün içinde sürekli müzik dinleğim için)
16:9 7. 5 inç ekran olsaydı keşke
29 kasımdan beridir kullanıyorum max3 ü iPhone 6sten geçiş yaptım. Arkadaşımda max2 vardı ve kendisi performansından aşırı derecede memnundu. Kamerası,bataryası ve ekranın kendisine gayet yeterli geldiğini söylemişti ki gözlemlerim de bunu doğruluyordu. iPhone'u günde 5-6 defa şarj ettiğimden ötürü artık bende yeni bir cihaz almaya yöneldim. İlk önce max2 dikkatimi çekti fakat cihazın kenar boşlukları ve alt kısımdaki navigasyon tuşlarının kapladığı yerden ötürü pek ısınamadım. O sırada max3ün çıktığı haberleri geldi çok uzadı biliyorum ama max3 daha bir güzel geldi gözüme ilk Xiaomi deneyimim ve aşırı memnun kaldım ben.
Sık kullandığım uygulamalar WhatsApp telegram instgram ve YouTube (klasik kullanıcı kitlesi gibi)
Olmasını istediğim şeyler kamera performansı bir tık daha iyi olabilirdi bence belki güncellemelerle yeni şeyler gelir ama iphoneden sonra kamera performansı bir tık kötü geldi bana. Ses seviyesi de Max 2 den biraz düşük kalmış. Çok uzattım biliyorum ama iyi ki de almışım dediğim bir telefon

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
bende bir Mi Max 3 kullanıcısıyım
Güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 18:9 yerine 16:9 mu istiyorsunuz?

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk
Geniş olana 18:9 diyorlarsa evethaha--
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

29 kasımdan beridir kullanıyorum max3 ü iPhone 6sten geçiş yaptım. Arkadaşımda max2 vardı ve kendisi performansından aşırı derecede memnundu. Kamerası,bataryası ve ekranın kendisine gayet yeterli geldiğini söylemişti ki gözlemlerim de bunu doğruluyordu. iPhone'u günde 5-6 defa şarj ettiğimden ötürü artık bende yeni bir cihaz almaya yöneldim. İlk önce max2 dikkatimi çekti fakat cihazın kenar boşlukları ve alt kısımdaki navigasyon tuşlarının kapladığı yerden ötürü pek ısınamadım. O sırada max3ün çıktığı haberleri geldi çok uzadı biliyorum ama max3 daha bir güzel geldi gözüme ilk Xiaomi deneyimim ve aşırı memnun kaldım ben.
Sık kullandığım uygulamalar WhatsApp telegram instgram ve YouTube (klasik kullanıcı kitlesi gibi)
Olmasını istediğim şeyler kamera performansı bir tık daha iyi olabilirdi bence belki güncellemelerle yeni şeyler gelir ama iphoneden sonra kamera performansı bir tık kötü geldi bana. Ses seviyesi de Max 2 den biraz düşük kalmış. Çok uzattım biliyorum ama iyi ki de almışım dediğim bir telefon

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Batarya konusunda çok haklısınız çünkü elimde kablo sürekli piriz kovalıyordum eskiden

Son düzenleme:
Üst Alt