Yeni bir Mi Max 3 kullanıcısı olarak kulübe dahil oluyorum selamlar
Aramıza hoş geldiniz, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallahYeni bir Mi Max 3 kullanıcısı olarak kulübe dahil oluyorum selamlar
Hoşbuldum, teşekkürler.Mi Max 2 den geçtim bende sizin gibi 4 ü sabırsızlıkla bekliyorum fakat şarj cihazında problem söz konusu biraz canımı sıktıAramıza hoş geldiniz, hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Aramıza hoşgeldiniz. Cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde, güle güle kullanın inşallah.Yeni bir Mi Max 3 kullanıcısı olarak kulübe dahil oluyorum selamlar
Ne gibi sorun var?Hoşbuldum, teşekkürler.Mi Max 2 den geçtim bende sizin gibi 4 ü sabırsızlıkla bekliyorum fakat şarj cihazında problem söz konusu biraz canımı sıktı
Hoşgeldiniz..Hayırlı olsun cihazınız...Yeni bir Mi Max 3 kullanıcısı olarak kulübe dahil oluyorum selamlar
Cihazı dün Cepport magazasından aldım şarj cihazı farklı geldi gözüme aceleyle çıkarken soramadım şarja takınca adaptor alev alıyor zaten youtube sayfasına baktım biraz önce şarj aleti farklıNe gibi sorun var?
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Evet şarj cihazınız bendekinden farklı..ama zaten bunu aşağıdaki konuda belirtmişsiniz ve Sayın cantara hocam ilgileniyor konuylaCihazı dün Cepport magazasından aldım şarj cihazı farklı geldi gözüme aceleyle çıkarken soramadım şarja takınca adaptor alev alıyor zaten youtube sayfasına baktım biraz önce şarj aleti farklı