Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

lanet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
discovery 1 :)
Konular
0
ocak-subat gibi 2000 altına ıner dıye dusunuyorum..tabı dolar yıne cosmazsa..

işin komik tarafı mi max 3 sürekli düşerken mi max 2 hep aynı kalmış haha--haha--
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
işin komik tarafı mi max 3 sürekli düşerken mi max 2 hep aynı kalmış haha--haha--
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

normal bır durum cunku fahis fiyattan soktular piyasaya..3200 liraya satılan ılanda uzun bır sure "stokta kalan son 9 urun" dıye acıklama vardı (zaten 10 tane getırmıslerdı smirk~~;) ),ki global bıle degıldı yanlıs hatırlamıyorsam..max 2 nın fıyatı da sısırıldı son donemde kur mur ayagına ama max 3 2200 ustunu haketmıyor.. acelem olmadıgı ıcın 2000 altına ınmesını beklıyorum..acele etmesın bence alacak olanlar..daha da dusecek..moustache~~

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
normal bır durum cunku fahis fiyattan soktular piyasaya..3200 liraya satılan ılanda uzun bır sure "stokta kalan son 9 urun" dıye acıklama vardı (zaten 10 tane getırmıslerdı smirk~~;) ),ki global bıle degıldı yanlıs hatırlamıyorsam..max 2 nın fıyatı da sısırıldı son donemde kur mur ayagına ama max 3 2200 ustunu haketmıyor.. acelem olmadıgı ıcın 2000 altına ınmesını beklıyorum..acele etmesın bence alacak olanlar..daha da dusecek..moustache~~
Hocam 2000 üstüne bile hak etmiyor aslında ama max sevdası bizi bu hallere düşürdü :) İndirimlerle beraber 2050 ye aldım ben

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lanet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
discovery 1 :)
Konular
0
Hocam 2000 üstüne bile hak etmiyor aslında ama max sevdası bizi bu hallere düşürdü :) İndirimlerle beraber 2050 ye aldım ben

aynı fiyat aralıkların bu hafta yakalarsam bende almayı düşünüyorum :P
ama baktım düşmezse

sub182 dediği gibi beklemeye devam haha--haha--

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1

haketmıyor dedıgımızı duyanlar cıhazı kotuluyoruz sanacak giggle~~ elbette cıhaz olmus,pek guzel ama fıyatı yuksek satılıyor.. samsung u bu fahis fiyat ısrarı nedenle terketmıstım zaten gecen sene..hıcbır ozellıgı olmayan modellere(ne bıldırım ısıgı,ne radyo,ne kızılotesı yok cogu modelınde,bataryaları yarım gunluk) sırf markası yuzunden servet ıstıyorlar..xiaomi de ulkemızde basarılı olmaya basladı,ne yazık ki birileri bunu paraya cevırme derdınde..tamam ekmek yıyecekler elbet ama bunlar pasta pesınde smirk~~smoking~~ .. 240$ su anda yurtdısı fıyatı,hala sıtelerde 2800,2900 ler hatta 3200 e satmaya calısanlar var.. |(facepalm~~

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
haketmıyor dedıgımızı duyanlar cıhazı kotuluyoruz sanacak giggle~~ elbette cıhaz olmus,pek guzel ama fıyatı yuksek satılıyor.. samsung u bu fahis fiyat ısrarı nedenle terketmıstım zaten gecen sene..hıcbır ozellıgı olmayan modellere(ne bıldırım ısıgı,ne radyo,ne kızılotesı yok cogu modelınde,bataryaları yarım gunluk) sırf markası yuzunden servet ıstıyorlar..xiaomi de ulkemızde basarılı olmaya basladı,ne yazık ki birileri bunu paraya cevırme derdınde..tamam ekmek yıyecekler elbet ama bunlar pasta pesınde smirk~~smoking~~ .. 240$ su anda yurtdısı fıyatı,hala sıtelerde 2800,2900 ler hatta 3200 e satmaya calısanlar var.. |(facepalm~~
Mal harika sözümüz yok ama özelliklerine göre o parayı haketmiyor sadece :)

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
Almak isteyenler gayet uygun veriyor
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Patron

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Z.Katibi
Konular
3
Selamünaleyküm,
İlk kez Xiaomi telefon kullanacağım.
2 model arasında kaldım. Büyük ekranlı olmasından dolayı bu model daha ağır basıyor.

Mi Max 3 ve Redmi Note 5.
Hepsiburada'nın Xiaomi ürünlerinde %3 indirim uygulayacakmış.
İthalatçı garantili 2117 tl'ye gelecek Mi Max 3 4/64.
Sizce değer mi ? İstanbul da yaşıyorum. Sizin önerebileceğiniz bir yerden de pasaport kayıtlı alabilirim.
Fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.

Oyla:

Rapz01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Note 4
Konular
1
Bugün kurcalama fırsatım oldu inanılmaz büyük bir cihaz fakat gayet iyiydi. Bu kadar büyük geleceğini tahmin etmedim ama kocaman bir şeymiş :)

Oyla:

omrfrk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer faruk
Cihazım
mix 2 - max 3
Konular
3
Almak isteyenlere merak edenlere bende 10 günlük izlenimlerimi anlatayım

10 gün önce bir arkadaş vasıtasıyla Çin'den 128 GB hafıza 6gb ram olan mavi renk modeli aldım
Peşinen söyleyeyim kesinlikle memnunum
Çünkü aradığımı buldum
Adamlar bitmeyen pil yapmış
Ve tabi büyük ekran

Evet
"Telefonu gördüm inceledim, ama çok büyük abi cebe falan sığmaz" diyen arkadaşlar var
Da
Zaten adı üstünde "MAX" 3
telefonun iddiası zaten büyük olmak
Çok büyük telefon istemiyorsanız zaten bunu incelemenize gerek yok

Büyük telefon arayan isteyen birine de zaten büyük gelmiyor hemen alışıyorsunuz
Hatta forumda önceki mesajlarda demişlerdi
Buna alıştıktan sonra diğer bütün telefonlar küçük geliyor diye, eşime de 5 ay önce mi mix 2 almıştım, ilk aldığımda çok büyük gelmişti, şimdi bütün telefonlar elimde küçük kalıyor

Performans konusunda gayet tatmin edici
Pupg Asphalt gibi oyunları en üst grafiklerde olmasa da gayet zevkli şekilde oynayabilirsiniz, büyük ekranda cabası.

128 GB olan modeli ülkemizde ki sanal mağazalarda IMEI kayıtlı olarak bulamıyoruz maalesef
Sadece 4/64 mevcut
Birde üstüne IMEI kayıt ücreti 500 TL oldu
AMA
Eğer öyle hemen telefon değiştirmem 3-4 yıl yada daha fazla kullanırım diyorsanız bence biraz bütçeyi zorlayıp 6/128 modelini almanızı tavsiye ederim, bu gün olmasa da 2-3 yıl sonra 64 GB çok ta büyük bir hafıza olmayacak artık.

Benim için en önemli konu olan pil konusuna da değineyim,
Günlük navigasyon, biraz sosyal medya, biraz YouTube, online radyo, birazda oyun, rahatlıkla 24 saati buluyor telefonun şarjı,
Diyelim ki şarja takmayı unuttunuz,
Sabah kahvaltı yaparken şarja taksanız bile -kendi hızlı şarjı ile- , akşamı edersiniz.

iOS esaretinden Android'e geçmenin keyfine hiç girmiyorum zira konu bu değil

Kısacası alma niyetinde olup arada kalan varsa kesinlikle tavsiye ederim.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt