Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Kızaklı telefonlar nedense hep hoşuma gidiyor. Kafamda deli sorular mi6 max 3 çıkamadım işin içinden

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Mi max 3 kamerası, mi max 2 ye göre çok çok iyi.. Mi max 2 ile google camera kalitesinde çektiğim fotoları max 3 ile stok kamera ile çekiyorum. Şu kilit açılsın bakalım google kamera ile ne şaheserler çıkacak:) Not: Bu yazı Max2'den geçmeyi düşünenler için yazılmıştır. özellikle Skorpi :D

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Mi max 3 kamerası, mi max 2 ye göre çok çok iyi.. Mi max 2 ile google camera kalitesinde çektiğim fotoları max 3 ile stok kamera ile çekiyorum. Şu kilit açılsın bakalım google kamera ile ne şaheserler çıkacak:) Not: Bu yazı Max2'den geçmeyi düşünenler için yazılmıştır. özellikle Skorpi :D
Benim öyle bir niyetim yok, Max 2 ile de oldukça mutluyum, Sizlerde kendi cihazlarınızla mutlu iseniz, ne mutlu, mutlu olanlara

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

illetyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Öğretmen
Konular
15

Kilit ne zaman açılacak hocam?

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Bu arada ben sizin Max 2 ile çekilmiş resimlerinizi hiç hatırlamıyorum, Max 3 ile çekecek olduklarınızla da inşallah çok mutlu olursunuz... Demekki Max3 un sadece kamerası Max 2 ye göre daha iyi, o nedenle ben Max2 cilerin neden akıllılık yapıp da Max3 e geçmediklerini çok daha iyi anlayabiliyorum.... Geçenler ise kamerası ile övünmeyi devam edecekler anlaşılan.... Bu arada direk Max3 alanlara ve sırf daha büyük ekran ve gerçekten de güzel dizayn dan dolayı Max2 den Max3 e geçenlere lafım asla yok

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
illetyus Salı gibi gözüküyor.
Skorpi daha önceki mesajlarda bana göre farkları yazmıştım, olay sadece kamera değil, daha seri cihaz, akıyor mübarek:) Greeshan bi rom yapsa da tadına tam varsak:) mi max 2 video çekerken odaklama problemi oluyordu, bunda yok, bu beni bayağı sinir ediyordu, inşallah son güncellemelerle düzeltmişlerdir. bunun dışında şarj dediğim gibi 1-2saat daha iyi gibi duruyor. Mi max 2 genel olarak - 10 üzerinden 8 ise bu 9 alır.. Ekran- kasa oranı çok güzel, altının ince olması çok iyi, ki zaten ben bunun için geçmiştim. Ben sadece geçmeyi düşünenler için yazdım. Gerçi kullandığım cihaz 6gb ramli, 4gb ramli max 3 nasıldır bilemem. max2 üzerine 400-500tl verip geçecek olan kesinlikle geçsin diyebilirim.. Ben daha fazla verdim ama neyse:D Anlaşılan sizi max 3 lü yapamayacaz:)

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
Elimde şu an max 2 4gb max 3 4gb modeli var ve ikisini de sıfırladım. Evet gerçekten max 2 ye göre gözle görülür bi akıcılık mevcut, kullanıcıyı çok etkiler mi derseniz sanmıyorum.(ben akıcı olmasından yanayım takılmalara aşırı takıntılıyım çünkü). Programlara girerken, çıkarken falan max 2de daha çok takılmalar oluyor.
Skorpi hocamızın dediği gibi şık görünüş, tasarım ve dizayn için geçiş yapılır gerçekten. Ekranı daha canlı max 3'ün daha belirgin.
Mi mix, mi mix 2 ve poco f1 kullanan birisi olarak geçmemin tek nedeni xiaomi de büyük ekranın başka modelde olmamasıydı. Büyük ekran hayranlığım sp845 6gb model telefonlardan bile vazgeçirdi beni. Huawei büyük ekranlı telefonlarına bile üst düzey işlemci koyuyor. Keşke xiaomi bundan sonra Max serisine sp8xx işlemcilerinden herhangi birini koysa da daha da şahane olsa telefon.

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
gerçekt
Elimde şu an max 2 4gb max 3 4gb modeli var ve ikisini de sıfırladım. Evet gerçekten max 2 ye göre gözle görülür bi akıcılık mevcut, kullanıcıyı çok etkiler mi derseniz sanmıyorum.(ben akıcı olmasından yanayım takılmalara aşırı takıntılıyım çünkü). Programlara girerken, çıkarken falan max 2de daha çok takılmalar oluyor.
Skorpi hocamızın dediği gibi şık görünüş, tasarım ve dizayn için geçiş yapılır gerçekten. Ekranı daha canlı max 3'ün daha belirgin.
Mi mix, mi mix 2 ve poco f1 kullanan birisi olarak geçmemin tek nedeni xiaomi de büyük ekranın başka modelde olmamasıydı. Büyük ekran hayranlığım sp845 6gb model telefonlardan bile vazgeçirdi beni. Huawei büyük ekranlı telefonlarına bile üst düzey işlemci koyuyor. Keşke xiaomi bundan sonra Max serisine sp8xx işlemcilerinden herhangi birini koysa da daha da şahane olsa telefon.

snapdorgon 845 li baktım ama o işlemci olan telefonlar 3000 bandında hep. o fiyata da asla çıkmam :)

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
gerçekt

snapdorgon 845 li baktım ama o işlemci olan telefonlar 3000 bandında hep. o fiyata da asla çıkmam :)
Kayıtsız poco 2000 TL şu an da ...ama ekran ve çentik çok kötü diye sattim

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt