Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
konudan biraz sapmışız madem ben de az arazi olayımsmirk~~ .. şu "hocam" hitabını oldum olası benimseyemedim şahsen; sanki biraz "forumlar resmi lakabı" olmuş gibi geliyor bana..skorpi üstadı fazla tanımıyorum,ama burada herkesin saydığı bir kişi olduğundan dolayı "skorpi abi" diyesim geliyor yazarken ama son anda editliyorum yazıyı nedense happy~~ giggle~~
(tamam fazla açılmısım hemen sahile döneyim :S )
merak ettiğim bir konu var ,bilen varsa paylassın; xiaomi türkiye (evofone mu neydı) max 3 u neden getirmiyor,getirecek mi? aynı soru miuiturkiye icin de geçerli, buradan alma şansımız olacak mı yakın zamanda? cevaplar icin teşekkürler şimdiden..

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
konudan biraz sapmışız madem ben de az arazi olayımsmirk~~ .. şu "hocam" hitabını oldum olası benimseyemedim şahsen; sanki biraz "forumlar resmi lakabı" olmuş gibi geliyor bana..skorpi üstadı fazla tanımıyorum,ama burada herkesin saydığı bir kişi olduğundan dolayı "skorpi abi" diyesim geliyor yazarken ama son anda editliyorum yazıyı nedense happy~~giggle~~
(tamam fazla açılmısım hemen sahile döneyim :S )
merak ettiğim bir konu var ,bilen varsa paylassın; xiaomi türkiye (evofone mu neydı) max 3 u neden getirmiyor,getirecek mi? aynı soru miuiturkiye icin de geçerli, buradan alma şansımız olacak mı yakın zamanda? cevaplar icin teşekkürler şimdiden..
Online satışa henüz sunulmadı hocam fakat yerel satış noktalarımızdan temin edebilirsiniz.

MIUI Türkiye Yerel Satış Noktaları

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Online satışa henüz sunulmadı hocam fakat yerel satış noktalarımızdan temin edebilirsiniz.

MIUI Türkiye Yerel Satış Noktaları

merkez ofisinizi biliyorum ,hatta redmi 5 plus gelmesini beklerken bir ugrayıp ayakustu sohbet etmistik oradaki arkadaslarla bu model hakkında..max 3 ün geldigini bilmiyordum ama satıs noktalarına,haber verdiginiz iyi oldu..bu arada fiyat nedir acaba ve global versiyon mudur? tesekkurler..

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
merkez ofisinizi biliyorum ,hatta redmi 5 plus gelmesini beklerken bir ugrayıp ayakustu sohbet etmistik oradaki arkadaslarla bu model hakkında..max 3 ün geldigini bilmiyordum ama satıs noktalarına,haber verdiginiz iyi oldu..bu arada fiyat nedir acaba ve global versiyon mudur? tesekkurler..

Hocam black friday için gttigidiyor, N11'in 11.11'ine ciddi bir misilleme yapacak galiba. Cepport da ayrıcalıklı mağazalar arasında. Eğer aceleniz yoksa bence bir süre bekleyin güzel indirimler olacak gibi görünüyor. :)

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Hocam black friday için gttigidiyor, N11'in 11.11'ine ciddi bir misilleme yapacak galiba. Cepport da ayrıcalıklı mağazalar arasında. Eğer aceleniz yoksa bence bir süre bekleyin güzel indirimler olacak gibi görünüyor. :)

hiiç acelem yok, pusuda bekliyorum; keklik namlunun ucuna konuncaya kadar tetiği çekmeyecem moustache~~haha--

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Black fridayı bekleyen çok kişi varmış yalnız değilmişim;) sırf onun için biraz yüksek fiyattan aldığıma inandığım mi8 64 iade ettim,pusudayız 128 lik için.

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
2035 e delta garantili n11 den aldığım. Max 3 geldi. Huawei'den sonra ilaç gibi geldi yemin ederim. :)

Oyla:
Üst Alt