Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

illetyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Öğretmen
Konular
15
Az önce HB üzerinden "2.379,00 TL"'ye satın aldım. İlk Xiaomi telefonum olacak. 1 ay kullanacağım. Eğer "Xiaomi gayet iyi" dersem Note 9'umu da satacağım... Batarya bir telefondaki en önemli şey.

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
kayıt ücretide 500 tl olmuş bir kulak arkası kalmıştı o da gitti ben bu max 3 ü kayıtsız olarak ne kadar kullanırım arkadaşlar
Sim takılıp Türkiye deki vericilereden sinyal almaya başladığın saat itibariyle 120 gün

Oyla:

emrekaragol6

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
Mi Max 2
Konular
7
Sim takılıp Türkiye deki vericilereden sinyal almaya başladığın saat itibariyle 120 gün
2 hat olduğu için 240 gün mü oluyor acaba?500 veririm de pasaport kayıt hakkı nereden bulacağım acaba satanlar vardı illaki

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Az önce HB üzerinden "2.379,00 TL"'ye satın aldım. İlk Xiaomi telefonum olacak. 1 ay kullanacağım. Eğer "Xiaomi gayet iyi" dersem Note 9'umu da satacağım... Batarya bir telefondaki en önemli şey.

Teslim aldiniz mi cihazi yoksa yeni mi siparis verdiniz?global versiyon mu? hayırlı olsun..

Oyla:

omrfrk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer faruk
Cihazım
mix 2 - max 3
Konular
3

2 hat olduğu için 240 gün mü oluyor acaba?500 veririm de pasaport kayıt hakkı nereden bulacağım acaba satanlar vardı illaki

Önce 1. Sime takıp 120 gün sonra 2. Sime taksak hattı olur mu acaba ?? İmei bloke oluyor yoksa direk telefon mu bloke oluyor bilen var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Önce 1. Sime takıp 120 gün sonra 2. Sime taksak hattı olur mu acaba ?? İmei bloke oluyor yoksa direk telefon mu bloke oluyor bilen var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IMEI bloke olur. Eğer daha önce SIM 2'ye hiç hat takmamışsanız 120 gün de SIM 2 ile kullanabilirsiniz.

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
IMEI bloke olur. Eğer daha önce SIM 2'ye hiç hat takmamışsanız 120 gün de SIM 2 ile kullanabilirsiniz.
Btk cihazı tanıyor art
Zafer bey, hat takılmadıysa ikinci imei sisteme düşmüyor. Cihaz kaydı yaparken birisi kayıt dışı gözükürken, diğeri kayıtsız durumundaydı.
Btk cihazı artık biliyor sistemi tanıyor
imei iki tane ama seri no tek cihazın modelini üreticisini otomatik sisteme düşüyor yani artık imei üzerinden bakmıyor sadece cihaz üzerinden bakıyor

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Btk cihazı tanıyor art

Btk cihazı artık biliyor sistemi tanıyor
imei iki tane ama seri no tek cihazın modelini üreticisini otomatik sisteme düşüyor

Hocam imei sorgulamada dediğim gibi gözüküyordu ama işleyiş o şekildeyse doğrudur. Eline sağlık, kalanlara geçmiş olsun.

Oyla:
Üst Alt