Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
şu anda global rom bildiğim kadarıyla yok eğer bulabiliyorsa global versionu aldırın çin cihazlarının genelinde bant 20 yok o yüzden bazı yerlerde 4.5g de sıkıntı çekebilirsiniz eğer çin romu yüklü gelicekse bl kilidini açmak için başvuru yapmanız ve birkaç gün kilid açma onayını beklemeniz gerekiyor açıldığında global rom yada kustom rom yükleyebilirsiniz tabi biraz uğraş gerektiriyor form da bl kilidi açma ve mi flash ile rom yükleme konuları var çin romunu ingilizce olarak kullana bilirsiniz rom içinde çine özgü birkaç uygulama var zamanla can sıkıcı olabiliyor google play yüklü gelmiyor bunuda göz ardı etmeyin ve pasaport kaydı gerekiyor tabi isterseniz 8 ay süresi var.
custom rom yüklemek isterseniz twrp recowery yüklemeniz gerekli bunun içinde zaman harcamanız gerekiyor
Merhabalar global romlu max 3 aliexpres üzerinden başka ülkelere satılıyor. Belki çıkmıştır.
Birde ürün tek versiyon olacak gibi duruyor. Yani çinden gelen telefonlarda b20 olabilir. En azından kağıt üzerinde öyle gözüküyor. O yüzden detaylı araştırmakta fayda var.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Merhabalar global romlu max 3 aliexpres üzerinden başka ülkelere satılıyor. Belki çıkmıştır.
Birde ürün tek versiyon olacak gibi duruyor. Yani çinden gelen telefonlarda b20 olabilir. En azından kağıt üzerinde öyle gözüküyor. O yüzden detaylı araştırmakta fayda var.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mahmut arkadaşın uyarısından sonra araştırdım aliexpres sitesinde satılanlar sahte rom imiş yani paket açılıp cihaza aslında yasal olmayan bir rom atılıp öyle gönderiliyormuş sipariş verip alalar öyle yazıyor
Kilit açma rom yükeleme benim için biraz karışık olsa da yapabilirim bu forumda anlatılmış zaten ama
B20 bandı kafamı karıştırdı biraz alırken bunu nasıl izah etmememiz gerekli kutu üzerinde yazıyormu nasıl anlayacaz orada bize yardımcı olacak Çinli arkadaşı nasıl uyarayım b20 bant konusunda

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Kardeş vadiistanbulda Eylül ayında mağaza açılacak diye söylenti var sanırım oranın açılışına yetişir bence . belki Xiaomi Türkiye garantili birinci elden alabilriiz
muzaffer hocam o konuyu bi daha araştırın isterseniz..Xiaomi Türkiye garantili diye bir şey yok.forumda da açıklaması yapıldı internette de satılmamış hakiki haber yapan birkaç sitede var açıklamalar..Şuan servis olarak Xiaomi alınabilecek en mantıklı yer miuitürkiye market olacaktır(bence) çünkü muhatap var..

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
Mahmut arkadaşın uyarısından sonra araştırdım aliexpres sitesinde satılanlar sahte rom imiş yani paket açılıp cihaza aslında yasal olmayan bir rom atılıp öyle gönderiliyormuş sipariş verip alalar öyle yazıyor
Kilit açma rom yükeleme benim için biraz karışık olsa da yapabilirim bu forumda anlatılmış zaten ama
B20 bandı kafamı karıştırdı biraz alırken bunu nasıl izah etmememiz gerekli kutu üzerinde yazıyormu nasıl anlayacaz orada bize yardımcı olacak Çinli arkadaşı nasıl uyarayım b20 bant konusunda
global için hazırlanmış cihazların üzerinde önünde yanında yada arkasında global ibaresi olması gerekiyor resimde görüldüğü gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

global için hazırlanmış cihazların üzerinde önünde yanında yada arkasında global ibaresi olması gerekiyor resimde görüldüğü gibi
çin cihazlarının çoğunda bant 20 yok donanım olarak yani sonradan açma gibi bir seçenek malesef yok benim kullandığım mi 6 da da yok pek sıkıntısını çekmedim 3 g de yeterli oluyor tabi kullanıma bağlı ben pek mobil veri kullanmıyorum genelde wifi

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    9,2 KB · Görüntüleme: 38
Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22

Sahte rom olayı doğru olabilir hiç araştırmadım. Sadece gezinirken kapak resimlerinde denk geldi. Bilgi için teşekkürler.
Max 3 ü Daha almak nasip olmadı fakat band 20 için kutu arkasında bildiğim kadarıyla FDD-LTE yazısı olması gerekiyor diye biliyorum.
Çincesi olan resimi yorumlayabilir :D

Ekli dosyalar

• xiaomi-mi-max-3-box[1].jpg
    xiaomi-mi-max-3-box[1].jpg
    102,2 KB · Görüntüleme: 43
Oyla:

Makarna76

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mert Fatih
Cihazım
MiMax2
Konular
1
Mi Max 3 lerin hepsinde Band20 destegi var, Versiyon fark etmeksizin. Sag olsunlar benim yerime BL kilidini acip, üstüne ML Rom yükleyip göndermisler :) O dertten kurtuldum. Gayet güzel olmus Max 2 ye göre avantaji Batarya, Band 20 ve Ekranin uzamasi ve software tuslarini kapatip kullanmak cok daha güzel oluyor. Scorpi hocam bence kesinlikle gecmelisiniz :)
Not: Sahte Rom degilde, unofficial Rom yüklüyor bazilari coklu dil secenegi icin. Bazilarinda LTE de ya da Telefon görüsmelerinde sorun yapmis. Cin Rom una dönünce düzelmis. Benimkinde MIU 10 Global 8.8.3 Beta yüklü geldi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skorpi yukarida c ile yazmisim :) düzeltme olmadigi icin yeni mesaj yazmak zorunda kaldim üstad :)

Oyla:

muzaffer____

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
Huawei
Konular
1
muzaffer hocam o konuyu bi daha araştırın isterseniz..Xiaomi Türkiye garantili diye bir şey yok.forumda da açıklaması yapıldı internette de satılmamış hakiki haber yapan birkaç sitede var açıklamalar..Şuan servis olarak Xiaomi alınabilecek en mantıklı yer miuitürkiye market olacaktır(bence) çünkü muhatap var..
Valla bende ner
Bu resmi soylentiler üzerine geçen hafta AVM ye gittiğimde çekmiştim yan dukkandakiler yakın zamanda açılır hergun içerde çalışma var dediler . Ama açıkçası baya muhabbet dönünce benimde kafa karışmaya basladi bilemiyorum .

Ekli dosyalar

• IMG_20180823_191254.jpg
    IMG_20180823_191254.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 33
Oyla:

cinar.bahi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahtiyar
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
Merhaba bu romu kurduk. Türkçe dil olsun diye fakat ses ve mikrofon ile alakalı hiçbirşey çalışmıyor. Ayarlardan ses menüsüne girilmiyor. Video çekmiyor. Arama geldiği zaman sadece titriyor. Nedendir bilmiyorum PUBG oyununu yükledim açıldıktan 3-4 saniye sonra atıyor. Sizce ne yapmam gerek ne önerirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Merhaba bu romu kurduk. Türkçe dil olsun diye fakat ses ve mikrofon ile alakalı hiçbirşey çalışmıyor. Ayarlardan ses menüsüne girilmiyor. Video çekmiyor. Arama geldiği zaman sadece titriyor. Nedendir bilmiyorum PUBG oyununu yükledim açıldıktan 3-4 saniye sonra atıyor. Sizce ne yapmam gerek ne önerirsiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birinci genel sorun indirme ile alakalı olabilir romu tekrar kesinti yasatmadan indirin
İkincisi 4wıpe mutlaka yapın

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt