Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

murtican36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat kılıç
Cihazım
Mi max3
Konular
0
Hayırlı olsun hocam, zaten tasarımını beğendiğimi belirtmiştim.... Paylaşımlarınızı bekliyoruz o halde
İstanbul'da mısınız acaba?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk[/QUO

hocam bende 2 haftadır max 3 kullanıyom ilk xaumi telefonum max 2 almadım 3 bekledim çok memnunum fakat İngilizce kullanıyom bl kapalı bende açılmasını bekliyom tr diline çevirince yada global rom atınca net olarak yazarım ama memnunum genel olarak gayet hızlı oyunlarda performans çok iyi kamera o kadar da ahım şahım olmasada fena deil yani fiyat performans olarak tavsiye ederim tasarım çok iyi ben geniş ekran seven biriyim o yüzden geniş ekran sevenlere tavsiye ederim

Son düzenleme:
Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
g.g da 1968 lira smirk~~..bakalım daha ne kadar dusecek..
Genelde garantisi başka ithalatçı firma oluyor. Onlar uygun satılıyor. Delta garantili daha yüksek

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Genelde garantisi başka ithalatçı firma oluyor. Onlar uygun satılıyor. Delta garantili daha yüksek

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garantiyi kimin verdiği hiç önemli değil bence..yasal kayitli ve faturalı olsun yeter..deltayi iyi bilirim ben; çin cihazına (samsung a9 pro)yarim yamalak Türkçe li ve g.play çalışmayan rom çakıp satarlar bir güzel,sonra servise götürünce yazılım desteğimiz yoktur der çıkarlar işin içinden.. şahsen alırken kimde en düşük global varsa onu alip yaslanacam arkaya..garanti maranti hikaye..

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Garantiyi kimin verdiği hiç önemli değil bence..yasal kayitli ve faturalı olsun yeter..deltayi iyi bilirim ben; çin cihazına (samsung a9 pro)yarim yamalak Türkçe li ve g.play çalışmayan rom çakıp satarlar bir güzel,sonra servise götürünce yazılım desteğimiz yoktur der çıkarlar işin içinden.. şahsen alırken kimde en düşük global varsa onu alip yaslanacam arkaya..garanti maranti hikaye..

ya GeneralMobile alıyorsan garanti çok önemlidir. Xiaomi için GM derecesinde garantiye ihtiyacımız olacağını sanmıyorum inşallah yanılmam :)

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
ya GeneralMobile alıyorsan garanti çok önemlidir. Xiaomi için GM derecesinde garantiye ihtiyacımız olacağını sanmıyorum inşallah yanılmam :)

GM kullanmadım hiç fakat şimdiye kadar kullandığım cihazlarda garantilik durum çok az oldu; olanlarda da o garanti hiç işime yaramadı..telefon almadan önce epey araştırıp kullanici yorumlarina ve incelemelere bakıyorum, bütçe ve ihtiyaçlarıma uygun olanı seçiyorum..garantiye pek bakmıyorum, hiçbirinin birbirinden farki yok benim gözümde..

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Ee kimler aldi indirimde ?hepsiburada siparisleriniz ne durumda ? Baska bir forumda oradan alanlarin dedigine gore 10 gun kargo süresi varmis bazılarının..bazilari ise kargolanmak uzere diyor..yurdum saticilarinin anlasilmaz işleri.. kimini 10 gun bekletir kimini cabucak kargolar..black friday misenvy~~ ecnebilerin kampanyasini taklit ediyorsun madem , satışı da adam gibi gercek indirimlerle ve stogundaki mallarla yapacaksın..yoksa yemisim kara cumasini..smoking~~shake~~doh~~

Oyla:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
10 günde çinden getirttim:D
Ee kimler aldi indirimde ?hepsiburada siparisleriniz ne durumda ? Baska bir forumda oradan alanlarin dedigine gore 10 gun kargo süresi varmis bazılarının..bazilari ise kargolanmak uzere diyor..yurdum saticilarinin anlasilmaz işleri.. kimini 10 gun bekletir kimini cabucak kargolar..black friday misenvy~~ ecnebilerin kampanyasini taklit ediyorsun madem , satışı da adam gibi gercek indirimlerle ve stogundaki mallarla yapacaksın..yoksa yemisim kara cumasini..smoking~~shake~~doh~~

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi