Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Satın aldığım gün en uygun fiyata almış isem benim için yeterli. Bekleyip bekleyip ürünü kullanamadıktan sonra :)

Orası öyle tabi ama 1 ayda 600 lira indi yaklaşık ortalama fiyati ..o farkla 400gb microsd kart aldim..aliex.de denk geldi süper indirim..aldigim kart şimdi 1450 liraymis orada,tr de de1800 lira civari..sahi bu cihaz 400gb kart destekler mi acep?heryerde 256 yaziyor ama o bilgiler de cok saglam olmuyor bildiğiniz gibi..400luk kart kullanan ya da duyan var mi max 3 te?

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
Evet hocam o beni üzdü biraz. :D İstanbul iline ait elden teslim noktaları varmış. Ancak bunu siparişi verdikten sonra fark ettim. Şimdi hb'ye mesaj attım. Gerekirse gider elden alırım yolumun üstü. En azından 10 gün değil de 3-5 gün beklerim. 10 gün çok. :D

7 saat ıcınde sıparıs verırsenız bugun kargoda yazıyor ama sıtede? aldıktan sonra mı degısıyor kargo teslım suresı?

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
ALdığınız satıcıya göre değişir

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

arkadas hepsiburada nın sattıgı cıhazı almıs,2000 liralik ilan..orada bugun kargo yazıyor ama alan arkadas teslım tarıhı 3 aralık dedı..kafam karıstı:?

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
arkadas hepsiburada nın sattıgı cıhazı almıs,2000 liralik ilan..orada bugun kargo yazıyor ama alan arkadas teslım tarıhı 3 aralık dedı..kafam karıstı:?
"7 saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda" ibaresi o zaman içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoya verileceği anlamındadır. Yani, siparişiniz kargoya verilir ama kargo firması bulunduğunuz bölgeye kaç güne teslimat yaparsa. Ayrıca Patron kredili alışveriş yaptığı için onun değerlendirme onay ve teslimat süreci farklıdır. O yüzden teslimat tarihi 3 Aralık diyordur. Örneğin İstanbul için Bugün kargoda yazan bir ürünü HB'den sipariş edersem istisnai bir durum olmazsa yarın elimde demektir. Idea~~:D

Oyla:

sub182

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
sub
Cihazım
mi max 3
Konular
1
"7 saat içinde sipariş verirseniz bugün kargoda" ibaresi o zaman içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoya verileceği anlamındadır. Yani, siparişiniz kargoya verilir ama kargo firması bulunduğunuz bölgeye kaç güne teslimat yaparsa. Ayrıca Patron kredili alışveriş yaptığı için onun değerlendirme onay ve teslimat süreci farklıdır. O yüzden teslimat tarihi 3 Aralık diyordur. Örneğin İstanbul için Bugün kargoda yazan bir ürünü HB'den sipariş edersem istisnai bir durum olmazsa yarın elimde demektir. Idea~~:D

hay yaşa clap~~..şimdi kaptım mevzuyu happy~~ Yes~~

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
işin enteresan tarafı max 2 de indirim yok :) 1650 max 2 . 2000 L max 3

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
işin enteresan tarafı max 2 de indirim yok :) 1650 max 2 . 2000 L max 3
Kaliteli cihaz, zaten peynir ekmek gibi satılıyor, niye indirim yapsınlar ki... Arz talep meselesi

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Kaliteli cihaz, zaten peynir ekmek gibi satılıyor, niye indirim yapsınlar ki... Arz talep meselesi

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

çok övdüm birazda yereyim :) max 3 bir tık daha genişlik olarak dar olduğu için elde daha iyi duruyor :)

Oyla:

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro