Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Aranıza mi max 3 le katıldım 2 günüm 5-6 yıl ;) ısırılmış elma ;) kullandıktan son ilk xaomi cihaz tecrübesi olacak hayırlı olur inşallah.
Aramıza hoşgeldiniz, cihazınız hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

karadayi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
3
Cihazınız hayırlı olsun güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende İkisi arasında çok git gelde kalmıştım. Fakat honor üzerinde root, rom yada herhangi bir ileri düzey işlem yapamayacağım için birde cin sürümünde Türkçe olmayacaktı ve global için ne kadar bekleyeceğim belli değildi. Bu sebeplerden ötürü vazgeçmiştim. Alacağınız cihazı güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üç kağıtçı saat ikiden sonra geri geleceğim dedi ama gelmedi punch~~punch~~punch~~ onun işini de ben yaptım. Artık yarına kaldı kusura bakmayın

Ustam samsung dan sonra rom / root olaylarına pek girmedim. Çünkü samsung note serileri için yapılan romları diğer çoğu telefonlarda göremedim. (işim gücüm yeni rom çıkınca yüklemek olmuştu.Artık vakit dolayısı ile uğraşamıyorum) Telefon konusunda biraz takıntılı olduğum için, bi telefona ısınana kadar bir kaç telefon değişiyorum. Mi mix aldım çokta sevdim bir defa elimden düştü komple arka ön kırıldı ve o telefondan bi kere midem bulandı. Üstüne max 2 aldım uzun süre kullandım ta ki mi mix 2'yi bi arkadaş zorla bana satmak isteyene kadar. Bu sefer ekran çok küçük gelmeye başladı. Nedense gittim pocophone aldım. Hem çentik sevmeyen hem de küçük ekran sevmeyen biri olarak niye böyle birşey yaptım bilmiyorum. Çentiğe alışırım diyordum ama 1 ayı geçti halen alışamadım. Benim için ekran büyük olması çok önemli ve buna bağlı olarak telefonun arayüzü programlarda herhangi bir takılma olmaması lazım. Kamera yı açıp ayda 5-6 foto çekiyorum çekmiyorum bile onun için kamera benim için önemli değil. İlla kamera için tel alacaksam profesyonel makinalar var telefona para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Max 3 gerçekten almak istiyorum ama çin fiyatı dahil şu an hak ettiği fiyatından çok yüksek satılıyor. (poco ile aynı fiyat nerdeyse)Bana göre o işlemciye sahip bir telefonun yurtdışı en fazla 1700 olması lazım.
O yüzden ustam note 10 tasarım, görsel ve kullanım açısından çok hoşuma gitti. İnşallah pişman olmam. Bu arada ilk defa Emui arayüzü kullanacağım.

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Ustam samsung dan sonra rom / root olaylarına pek girmedim. Çünkü samsung note serileri için yapılan romları diğer çoğu telefonlarda göremedim. (işim gücüm yeni rom çıkınca yüklemek olmuştu.Artık vakit dolayısı ile uğraşamıyorum) Telefon konusunda biraz takıntılı olduğum için, bi telefona ısınana kadar bir kaç telefon değişiyorum. Mi mix aldım çokta sevdim bir defa elimden düştü komple arka ön kırıldı ve o telefondan bi kere midem bulandı. Üstüne max 2 aldım uzun süre kullandım ta ki mi mix 2'yi bi arkadaş zorla bana satmak isteyene kadar. Bu sefer ekran çok küçük gelmeye başladı. Nedense gittim pocophone aldım. Hem çentik sevmeyen hem de küçük ekran sevmeyen biri olarak niye böyle birşey yaptım bilmiyorum. Çentiğe alışırım diyordum ama 1 ayı geçti halen alışamadım. Benim için ekran büyük olması çok önemli ve buna bağlı olarak telefonun arayüzü programlarda herhangi bir takılma olmaması lazım. Kamera yı açıp ayda 5-6 foto çekiyorum çekmiyorum bile onun için kamera benim için önemli değil. İlla kamera için tel alacaksam profesyonel makinalar var telefona para vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Max 3 gerçekten almak istiyorum ama çin fiyatı dahil şu an hak ettiği fiyatından çok yüksek satılıyor. (poco ile aynı fiyat nerdeyse)Bana göre o işlemciye sahip bir telefonun yurtdışı en fazla 1700 olması lazım.
O yüzden ustam note 10 tasarım, görsel ve kullanım açısından çok hoşuma gitti. İnşallah pişman olmam. Bu arada ilk defa Emui arayüzü kullanacağım.

Emui arayüzü yada yazılım içerisinde ki detaylar hoşunuza gidecektir. 2700tl ye alacaksınız doğru bir tercih yapmış olursunuz.

Oyla:

illetyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Öğretmen
Konular
15
6GB ile 4GB arasında kaldım arkadaşlar. Büyük ihtimalle "Aralarında hiçbir fark yok" diyeceksiniz. Şuanda Note 9 kullanıyorum. 6GB ram'i var. Tek amacım batarya ve bir gıdım performans arkadaşlar. Note 9'u satacağım, performans falan çok iyi ama batarya... Beni bitiriyor. Durduğu yerde batarya yememeli bir telefon.

Şimdi bir sorum var. Lütfen tecrübeli arkadaşlar cevaplasın.

Şuanda "GLOBAL VERSIYON" 6gb Mi Max 3 yok. Her yere baktım. Sahibinden gibi sitelerde satılıyor ama pasaport kayıtsız falan.

Şimdi ben sahibinden üzerinden KAYITSIZ telefon alıp KAYIT ettirsem (Kayıt yapan telefoncular var, yardımcı olurlar herhalde),
Telefonu ingilizce olarak kullansam (İngilizce olması benim için problem değil. Yeter ki tarzanca olmasın),

1) 4g, bluetooth, Gps gibi olayları sorunsuz kullanır mıyım?
2) Güncelleme alır mıyım?
3) Google Play'i sorunsuz kullanır mıyım?

Saygılar

Oyla:

omrfrk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer faruk
Cihazım
mix 2 - max 3
Konular
3
6GB ile 4GB arasında kaldım arkadaşlar. Büyük ihtimalle "Aralarında hiçbir fark yok" diyeceksiniz. Şuanda Note 9 kullanıyorum. 6GB ram'i var. Tek amacım batarya ve bir gıdım performans arkadaşlar. Note 9'u satacağım, performans falan çok iyi ama batarya... Beni bitiriyor. Durduğu yerde batarya yememeli bir telefon.

Şuanda "GLOBAL VERSIYON" 6gb Mi Max 3 yok. Her yere baktım. Sahibinden gibi sitelerde satılıyor ama pasaport kayıtsız falan.

Şimdi ben sahibinden üzerinden KAYITSIZ telefon alıp KAYIT ettirsem (Kayıt yapan telefoncular var, yardımcı olurlar herhalde),
Telefonu ingilizce olarak kullansam (İngilizce olması benim için problem değil. Yeter ki tarzanca olmasın),

Saygılar
note 9 un reklamlarında ısrarla pilin büyüklüğüne vurgu yapmalarına rağmen kullanıcıdan bu şekilde yorum gelmesi gerçekten ilginç :)

max 3 ün 6/128 versiyonun global versiyonu şu anda değil zaten hiç yok, çin için özel yapmışlar
çin romunda da ingilizce var
o haliyle kullanırsanız sorduklarınızda bi sıkıntı olmaması lazım.
bende 6/128mavi sipariş verdim gelmesini bekliyorum bakalım

Oyla:

illetyus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Öğretmen
Konular
15
note 9 un reklamlarında ısrarla pilin büyüklüğüne vurgu yapmalarına rağmen kullanıcıdan bu şekilde yorum gelmesi gerçekten ilginç :)

max 3 ün 6/128 versiyonun global versiyonu şu anda değil zaten hiç yok, çin için özel yapmışlar
çin romunda da ingilizce var
o haliyle kullanırsanız sorduklarınızda bi sıkıntı olmaması lazım.
bende 6/128mavi sipariş verdim gelmesini bekliyorum bakalım

değerli cevabınız için teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Kafamdaki soru işaretli kalkınca ben de sipariş edeceğim :)

Çin'e özel olmasına üzüldüm açıkçası. Sizce global versiyonu çıkar mı?
Aslında Note 9 güzel bir telefon. Herhangi bir problemim yok ama %100'den %24'e kadar 5 saat 10dk ekran süresi alıyorum. Bu bence can sıkıcı. Bir de bu süre zarfında "Android sistemi" ve "telefon boşta" adlı iki güzide app telefonun %30'unu sömürmüş. Akıl almaz bir durum... Yani Note 9'da kullanmadığın halde bataryayı yiyen şeyler var. Belki yazılım güncellemesi sorunu çözer diye bekliyorum ama Ekim güncellemesi bile gelmedi. Sizce Custom Rom yüklesem bu batarya sorunumu çözer mi Note 9'da.

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11

Saygılar
Alabiyorsan Çin'den almanı tavsiye ederim yani oraya giden biri yada gidebiliyorsan 6gb/128 gb versionu alabilirsiniz
sahibinden alacaksan bl kilidi açılmamış jelatini üstünden çıkmamış mümkünse kutusu açılmamış almanı tavsiye ederim
asla asla kargolama yaparak uzaktan alış veriş yapma yöntemi ile sakın ama sakın satın alma

Oyla:

omrfrk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer faruk
Cihazım
mix 2 - max 3
Konular
3
değerli cevabınız için teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Kafamdaki soru işaretli kalkınca ben de sipariş edeceğim :)

Çin'e özel olmasına üzüldüm açıkçası. Sizce global versiyonu çıkar mı?
Aslında Note 9 güzel bir telefon. Herhangi bir problemim yok ama %100'den %24'e kadar 5 saat 10dk ekran süresi alıyorum. Bu bence can sıkıcı. Bir de bu süre zarfında "Android sistemi" ve "telefon boşta" adlı iki güzide app telefonun %30'unu sömürmüş. Akıl almaz bir durum... Yani Note 9'da kullanmadığın halde bataryayı yiyen şeyler var. Belki yazılım güncellemesi sorunu çözer diye bekliyorum ama Ekim güncellemesi bile gelmedi. Sizce Custom Rom yüklesem bu batarya sorunumu çözer mi Note 9'da.
note 9 yeni çıktı ama forumlara bakmakta fayda custom romlar daha iyi olabilir,
max 3 te custom romlarda normalden çok daha iyi pil süreleri var;
128 olanın globali çıkmaz, bu saatten sonra, adamlar uygun fiyata iyi telefon yapıyolar bide kendilerine torpilli modeller yapıyolar :)
ayrıca az önce forumda saliharda
global romların; çin romlarının sadeleştirilmiş versiyonları olduğunu yazmıştı, eğer öyleyse global romlara takılmaya gerek yok sanki

Oyla:
Üst Alt