Soru Xiaomi Mi Max 3 kimlerde var/kim almayı düşünüyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Değerli Arkadaşlar, biliyorsunuzki Xiaomi'lerin Kral'ı Mi Max 2.

Mi Max 3 açıkcası muhteşem tasarımı ve daha büyük ekranı haricinde, illaki Max 2 yi bırak da beni al diyemedi bana....

Cihazhakkında olumlu/olumsuz yorumları okuduktan, bazı inceleme ve kullanıcı videoları seyrettikten vede en ömenlisi, cihazı canlı canlı elime alıp gördükten sonra, nihai kararımı vereceğim.

Şu an forumumuzda kimlerde Mi Max 3 var?
Max 2 den mi geçtiniz yoksa başka bir Xiaomi cihazdan mı yada ilk Xiaomi'niz Mi Max 3 mü?

Memnunmusunuz veya herhangi bir sorun/sorunlar var mı?

Ve en önemli soru? Kimler almayı düşünüyor

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
LEPHEE mi max 3 cam Için xiao Mi mi max 3 temperli Cam ekran Koruyucu Için Xiao Mi Mi Max 3 Pro Max3 Küresel 9 H Koruyucu Film
bu ekran koruyucusu

Geri kamera Lens koruyucu koruyucu film için Xiao mi mi 8 SE A1 A2 Lite Max 3 mi x 2 S 6X kırmızı mi not 5 6A 6 Pro AI temperli cam

Bu lens korucu

Xiao mi için mi max 2

Buda kılıfım koruyucu olanları 2şer istedim biri kırık gelse diğeri sağlam olur dedim

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
LEPHEE mi max 3 cam Için xiao Mi mi max 3 temperli Cam ekran Koruyucu Için Xiao Mi Mi Max 3 Pro Max3 Küresel 9 H Koruyucu Film
bu ekran koruyucusu

Geri kamera Lens koruyucu koruyucu film için Xiao mi mi 8 SE A1 A2 Lite Max 3 mi x 2 S 6X kırmızı mi not 5 6A 6 Pro AI temperli cam

Bu lens korucu

Xiao mi için mi max 2

Buda kılıfım koruyucu olanları 2şer istedim biri kırık gelse diğeri sağlam olur dedim

Ekran koruyucusunu favoriye ekledim. Teşekkür ederim.
Lens koruyucu ikimizin kılıfı içinde gereksiz. 2mm kılıf çıkıntısı var.
Kılıf bana çok itici geldi. Sanki telefonun havasını öldürmüş. Yakından görünce belki kararım değişebilir. Keşke mofi alsaydın.

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Ekran koruyucusunu favoriye ekledim. Teşekkür ederim.
Lens koruyucu ikimizin kılıfı içinde gereksiz. 2mm kılıf çıkıntısı var.
Kılıf bana çok itici geldi. Sanki telefonun havasını öldürmüş. Yakından görünce belki kararım değişebilir. Keşke mofi alsaydın.
Lens koruyucusu nu zati ince bir kılıf alırsam lazım olur diye aldım kılıfı beğenmezsem kullanmam belki

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Lens koruyucusu nu zati ince bir kılıf alırsam lazım olur diye aldım kılıfı beğenmezsem kullanmam belki

Hocam inşallah memnun kalırsınız. "Kılıf bana çok itici geldi. Sanki telefonun havasını öldürmüş. Yakından görünce belki kararım değişebilir. Keşke mofi alsaydın." cümlesini iki sebepten yazdım. *Daha önce böyle bir kılıf kullanmıştım elimde iki günde parçalandı.haha-- *Bide telefonu çok kaba gösteriyorlar.

Bende ki mofide çok kaba gösteriyor. Ben beğenmiyorum ama millet beğendiği için kullanıyorum.drunk~~drunk~~ Belki senin kılıf gelince aşık olabilirim.devil~~devil~~
Çayını içerken kılıfına bile el koyabilirim.8=)

Kullandığım Kılıflar:
1- (GRİ RENK)
2- (SİYAH RENK)

Siparişini Verdiğim Kılıflar:
1- (GRİ RENK)

Siparişini Vermeyi düşündüğüm Kılıflar:
1- (GRİ RENK)

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Hocam inşallah memnun kalırsınız. "Kılıf bana çok itici geldi. Sanki telefonun havasını öldürmüş. Yakından görünce belki kararım değişebilir. Keşke mofi alsaydın." cümlesini iki sebepten yazdım. *Daha önce böyle bir kılıf kullanmıştım elimde iki günde parçalandı.haha-- *Bide telefonu çok kaba gösteriyorlar.

Bende ki mofide çok kaba gösteriyor. Ben beğenmiyorum ama millet beğendiği için kullanıyorum.drunk~~drunk~~ Belki senin kılıf gelince aşık olabilirim.devil~~devil~~

Kullandığım Kılıflar:
1- (GRİ RENK)
2- (SİYAH RENK)

1- (GRİ RENK)

1- (GRİ RENK)

Kullandığım Kılıflar:
1- (GRİ RENK)
2- (SİYAH RENK)

1- (GRİ RENK)

1- (GRİ RENK)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu kullanıyorum şu anda sebebi bisiklet üzerinde dağ tepe bayır dolandığım için mecburum bu tarzda kullanmaya

A

Kullandığım Kılıflar:
1- (GRİ RENK)
2- (SİYAH RENK)

1- (GRİ RENK)

1- (GRİ RENK)
Ayrıca kılıf helali hoş olsun kardeşim paylaşmak esastır bende

Oyla:

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22

Bunu kullanıyorum şu anda sebebi bisiklet üzerinde dağ tepe bayır dolandığım için mecburum bu tarzda kullanmaya

A

Ayrıca kılıf helali hoş olsun kardeşim paylaşmak esastır bende

Hocam ben seni bunu aldı sandım. Linkte o vardı.

Ay Yıldız olunca ayrı hava katmış hocam. Birebir orijinal görüntü kılıfın albenisini ortaya çıkarmış. ❤️❤️❤️❤️ Kac saat kald bootloader açılmasına

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Hocam ben seni bunu aldı sandım. Linkte o vardı.

Ay Yıldız olunca ayrı hava katmış hocam. Birebir orijinal görüntü kılıfın albenisini ortaya çıkarmış. ❤️❤️❤️❤️ Kac saat kald bootloader açılmasına
O yolda gelecek canım bende çabuk kırılır kılıf
Kilide 7 8 gün daha var gözüküyor

Oyla:

Sensible13

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Max 3
Konular
0
Note 8'den dün akşam itibariyle mi max 3 siyah modeline geçiş yaptım. Donanım olarak daha düşük olduğunuz göze alarak geçtim büyük ekranda dizi, film çok izliyorum diye.

Ekran'dan memnunum ama ses seviyesi özellikle kulaklıkta çok düşük geliyor bana. Buna bir çözüm bulamaz mıyız?

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Note 8'den dün akşam itibariyle mi max 3 siyah modeline geçiş yaptım. Donanım olarak daha düşük olduğunuz göze alarak geçtim büyük ekranda dizi, film çok izliyorum diye.

Ekran'dan memnunum ama ses seviyesi özellikle kulaklıkta çok düşük geliyor bana. Buna bir çözüm bulamaz mıyız?
ben bu kulaklık ile birlikte kullanıyorum son derece tatminkar bana göre

Oyla:
Üst Alt