- Adım
- Berat
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 59
Mm demiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirverilerine göre 174.1 x 88.7 x 7.6 mm
Mm demiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirverilerine göre 174.1 x 88.7 x 7.6 mm
Hocam bunu anlayamadım?Mm demi
Uzunluk ölçüsü mm den bahsettimHocam bunu anlayamadım?
Cep konusunu merak ediyordunuz hocam youtube da şöyle bir video buldum umarım yardımcı olur.Uzunluk ölçüsü mm den bahsettim
Tessekurler cevaBa gerek kalmadı buldum ölçüleri
Hocam video yararlı olmuş Tessekurler cebi webteknonun videosundada görmüştüm pantolon dan pantolon a fark eder bu konuCep konusunu merak ediyordunuz hocam youtube da şöyle bir video buldum umarım yardımcı olur.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Süper bir paylaşım...teşekkürler ÜstadımCep konusunu merak ediyordunuz hocam youtube da şöyle bir video buldum umarım yardımcı olur.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Rica ederim sayın hocam.Süper bir paylaşım...teşekkürler Üstadım
Şu an ekran açık 6s 57d kalan şarj %34. sizdeki grafiğe göre az gitmiş şarjı. Bir de şarjı aynı şekilde %19 olduğunda bakacam diğer tablolara kıyaslamak içinSıkılmaya başladım bu haftalık EU Romlardan.....Kararlı EU'yu yükleyeceğim, O nedenle Şarja takmadan, Siz bilmek istersiniz diye, Pil ve Ekran süresini aldım.......
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk