Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 458
  • Görüntüleme 52K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Misal üzerinde eurom var.Twrp den wipe-advanced wipe sırasıyla dalvik,cache,system,datayı siliyorum.Sonra geri deyip install içinden orjinal recovery romu gösterip kuruyorum.Sonra yeniden başlatiyorum.Başlatirken twrp de no os installed hatası çikiyor.Yine de yeniden başlattiğimda mi ekraninda kalior.Alttaki 3 nokta dahi gelmiyor.
Ben mobil veri ve Wifi yi kapatıp, TWRP'ye giriyor ve önce yedek alıyorum....sonra advanced wipe tan sizin yaptığınız 4 işlemi yapıyorum...romu yüklüyorum...en alttan (advanced wipe a girmeden) sıfırla diyorum...backup dan sadece data yı restore ediyorum, superSu yu fleşliyor ve reboot diyorum....

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Ben mobil veri ve Wifi yi kapatıp, TWRP'ye giriyor ve önce yedek alıyorum....sonra advanced wipe tan sizin yaptığınız 4 işlemi yapıyorum...romu yüklüyorum...en alttan (advanced wipe a girmeden) sıfırla diyorum...backup dan sadece data yı restore ediyorum, superSu yu fleşliyor ve reboot diyorum....
Teşekkür ettim hocam..Akşama deneyip paylaşırım sonucu.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkür ettim hocam..Akşama deneyip paylaşırım sonucu.
Aslında bu yaptığım işlemde tam temiz bir kurulum sayılmaz, esasında MiFlash ile fasrboot rom yüklemek gerekir (Stock rom dışındakiler tabiki hariç)...sonrasında da uygulamaları ya googledan yada TB den geri yüklemek lazım.....ancak benim bu şekilde yapmamın tek sebebi var...Xiaomi aldığımdan bu yana neredeyse 2 ay uğraştım ve çözüm bulamamıştım...Rehberdeki kişilerimdeki resimler hem küçülüyordu, hemde isimler çoğalıyor ve karışıyordu...hem google ile, hem de mi hesabıma yedekleyip, geri yüklememe rağmen bozuluyordu rehberim....vcf card ile bile....bu bahsettiğim sisteme geçtiğimden beri, rehberimi sorunsuz bir şekilde romdan roma aktarmış oluyorum....

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Aslında bu yaptığım işlemde tam temiz bir kurulum sayılmaz, esasında MiFlash ile fasrboot rom yüklemek gerekir (Stock rom dışındakiler tabiki hariç)...sonrasında da uygulamaları ya googledan yada TB den geri yüklemek lazım.....ancak benim bu şekilde yapmamın tek sebebi var...Xiaomi aldığımdan bu yana neredeyse 2 ay uğraştım ve çözüm bulamamıştım...Rehberdeki kişilerimdeki resimler hem küçülüyordu, hemde isimler çoğalıyor ve karışıyordu...hem google ile, hem de mi hesabıma yedekleyip, geri yüklememe rağmen bozuluyordu rehberim....vcf card ile bile....bu bahsettiğim sisteme geçtiğimden beri, rehberimi sorunsuz bir şekilde romdan roma aktarmış oluyorum....
Walla hocam sizin yöntemde işe yaramadı.Sanirim orjinal roma alerjisi var benim telingiggle~~Neyse yapacak bisey yok.Orjinal romu fastboottan kurcaz.Cevaplar için tekrar teşekkürler.

Oyla:

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
Hala WhatsApp bildirim sesini deyistiremiyorum..(kendi kullandığım zil sesleri) bunca zaman onca rom çıktı ama hala bu sorun devam ediyor

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hala WhatsApp bildirim sesini deyistiremiyorum..(kendi kullandığım zil sesleri) bunca zaman onca rom çıktı ama hala bu sorun devam ediyor
Cihazınız root lu mu

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt