Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 458
  • Görüntüleme 52K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Skorpi hocam eurom stabil 9 çıkmış hemen deneyip görüşlerinizi paylaşcağinizdan süphem yok?wasntme~~giggle~~

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Globe romu denemiştim daha önce güzeldi. modlarıda roma atıp direk flashlamasıda süper bişeyyn~~.Sanırım eu stabil 9 u denicem.Malum kaşıntıhaha--
Tamam siz deneyin ve izlenimlerinizi bizimle paylaşın lütfen....teşekkür ederim

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Globe romu denemiştim daha önce güzeldi. modlarıda roma atıp direk flashlamasıda süper bişeyyn~~.Sanırım eu stabil 9 u denicem.Malum kaşıntıhaha--
Ne yaptınız EU stabili yükledinizmi? nedir durum ve izlenimleriniz?

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Ne yaptınız EU stabili yükledinizmi? nedir durum ve izlenimleriniz?
Yükledim hocam.Fakat google uygulamaları sürekli durdu hatası verdi.Temiz kurulum yapmıştım ama.Sanirım romu yetiştirmek için aceleci davranmişlar.Tekrar betaya döndüm şimdi.Sizi yakalamişken bişey soriyim.Twrp ile official sürümleri flashlayabiliyormusunuz?Bende bootloop oluyor.Zaten flashlayinca yeniden başlatirken no os install uyarısı cikior.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yükledim hocam.Fakat google uygulamaları sürekli durdu hatası verdi.Temiz kurulum yapmıştım ama.Sanirım romu yetiştirmek için aceleci davranmişlar.Tekrar betaya döndüm şimdi.Sizi yakalamişken bişey soriyim.Twrp ile official sürümleri flashlayabiliyormusunuz?Bende bootloop oluyor.Zaten flashlayinca yeniden başlatirken no os install uyarısı cikior.
Ben mevcut TWRP ile official sürümlerin Recovery sürümlerini sorunsuz yüklüyorum....No OS install uyarısına rağmen reboot edince, sistem yüklenmiş oluyor genelde.....TWRP için bunu kullanmanızı tavsiye ediyorum....Sayın Codered Üstadımız tarafından geliştirilip, yayınlandı, kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum...

Uygulama - [Unofficial][TWRP][Recovery] TWRP 3.1.1-0 [Oxygen]

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Ben mevcut TWRP ile official sürümlerin Recovery sürümlerini sorunsuz yüklüyorum....No OS install uyarısına rağmen reboot edince, sistem yüklenmiş oluyor genelde.....TWRP için bunu kullanmanızı tavsiye ediyorum....Sayın Codered Üstadımız tarafından geliştirilip, yayınlandı, kendisine buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum...

Uygulama - [Unofficial][TWRP][Recovery] TWRP 3.1.1-0 [Oxygen]
Hocam bundada aynı sorunla karşılaştım.mi ekraninda kalior temiz kurulum yapinca.cache,dalvik,sistem,datayı silipte kurulum yapiorum.Ama önceki romun üstune kurunca sıkıntısız acilior.Bu seferde değişik buglar oluyor.Siz nasıl kullaniyorsunuz?Atladığım bi ayarmı var acaba?Bu arada Codered hocamında eline sağlık.Kapsamlı güzel olmuşhighfive~~

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam bundada aynı sorunla karşılaştım.mi ekraninda kalior temiz kurulum yapinca.cache,dalvik,sistem,datayı silipte kurulum yapiorum.Ama önceki romun üstune kurunca sıkıntısız acilior.Bu seferde değişik buglar oluyor.Siz nasıl kullaniyorsunuz?Atladığım bi ayarmı var acaba?Bu arada Codered hocamında eline sağlık.Kapsamlı güzel olmuşhighfive~~
Siz bana sırası ile neler yaptığınızı anlatın, bende size bir yanlış varmı yokmu söyleyeyim ve gerekirse ben neyi nasıl yaptığımı detaylı anlatayım size sonra

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Siz bana sırası ile neler yaptığınızı anlatın, bende size bir yanlış varmı yokmu söyleyeyim ve gerekirse ben neyi nasıl yaptığımı detaylı anlatayım size sonra
Misal üzerinde eurom var.Twrp den wipe-advanced wipe sırasıyla dalvik,cache,system,datayı siliyorum.Sonra geri deyip install içinden orjinal recovery romu gösterip kuruyorum.Sonra yeniden başlatiyorum.Başlatirken twrp de no os installed hatası çikiyor.Yine de yeniden başlattiğimda mi ekraninda kalior.Alttaki 3 nokta dahi gelmiyor.

Oyla:
Üst Alt