Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaslar benim cihaz kendiliğinden Rahatsiz Etme moduna aliyo telefonu? Sebebi nedir sizce?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayarlardan devre dışı bırakmayı denedinizmi?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
[doublepost=1522152915,1522152787][/doublepost]
mesela youtube' ta "sabri alyu" isimli kullanıcının mi max 2 inceleme videosu var. videonun 20.dakikasında dahili fm radyo uygulamasını kulaklıksız açıyor ve bu şekilde çalışabildiğini, kendisinin istanbul-pendik' te olduğunu ve o bölgede radyo kanallarının iyi çekmediğini, bu yüzden cızıltı olduğunu söylüyor.

ben de kulaklıksız çalışan bir cep telefonu radyosu daha önce hiç görmedim. ama mi max 2' de uygulama kulaklıksız açılabiliyor, kulaklıksız çalışmayacak olsa, bu zamana kadar üretilip kullanıma sunulan telefonlarda olduğu gibi fm radyo açılmaya çalışıldığında "kulaklık tak" gibi bir uyarı vereceğini gerekir diye düşünüyorum.
Zaten o uyarıyı veriyor....kulaksız radyo dinlemek istiyorsanız illaki, Tunein tavsiye ederim size...ben yıllardır kullanıyorum

Oyla:

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
mesela youtube' ta "sabri alyu" isimli kullanıcının mi max 2 inceleme videosu var. videonun 20.dakikasında dahili fm radyo uygulamasını kulaklıksız açıyor ve bu şekilde çalışabildiğini, kendisinin istanbul-pendik' te olduğunu ve o bölgede radyo kanallarının iyi çekmediğini, bu yüzden cızıltı olduğunu söylüyor.

ben de kulaklıksız çalışan bir cep telefonu radyosu daha önce hiç görmedim. ama mi max 2' de uygulama kulaklıksız açılabiliyor, kulaklıksız çalışmayacak olsa, bu zamana kadar üretilip kullanıma sunulan telefonlarda olduğu gibi fm radyo açılmaya çalışıldığında "kulaklık tak" gibi bir uyarı vereceğini gerekir diye düşünüyorum.
Uyarıyor zaten...
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Bilgili arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.
Miui nin kendi video uygulaması dahil bütün uygulamalarda ekrandan yapılan parlaklık kontrolü işlevsiz durumda. Yani artık parlaklık kontrolü sadece bildirimlerden yapılabiliyor.
Sadece tahminde bulunuyorum, bunun tam ekran kontrolü ile alakası olabilir. Gerçekten böyle mi ve bunun herhangi bir çözümü var mı?

Oyla:

yurttaşsalih

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
Poco F3
Konular
3
Zaten o uyarıyı veriyor....kulaksız radyo dinlemek istiyorsanız illaki, Tunein tavsiye ederim size...ben yıllardır kullanıyorum

zaten...

böyle bir ytarı verdiğine daha önce hiç dikkat etmedim. gözümden kaçmış. daha önce de dediğim gibi, görmeyle ilgili sorunum var. az görüyorum. görüş oranım %10. bu nedenlerle, fm radyoyu kulaklıksız açonca ekranın alt kısmında belirip 1 saniye kadar ekranda kalan uyarıyı siz söyleyene kadar fark etmemiştim.

6,44 inçlik oldukça büyük ekrana oldukça yakın mesafeden bakıyorum. dolayısıyla bir anda ekranın birçok noktasındaki değişimlere odaklanamıyorum. yakondan baktığım için görüş alanım daralıyor. bunun yanı sıra bir de şu var: bir şeyi onayladığınızda/değiştirdiğinizde ya da uyarı bildirimi şeklinde beliren bu bildirimler çok kısa süre ekranda kalıyor ve çoğu zaman bildirimin çıktığını fark etmiyorum.

bu tür bildirimlerin süresini, şeklini, yapılış biçimi gibi şeyleri değiştirebiliyor muyuz?

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
böyle bir ytarı verdiğine daha önce hiç dikkat etmedim. gözümden kaçmış. daha önce de dediğim gibi, görmeyle ilgili sorunum var. az görüyorum. görüş oranım %10. bu nedenlerle, fm radyoyu kulaklıksız açonca ekranın alt kısmında belirip 1 saniye kadar ekranda kalan uyarıyı siz söyleyene kadar fark etmemiştim.

6,44 inçlik oldukça büyük ekrana oldukça yakın mesafeden bakıyorum. dolayısıyla bir anda ekranın birçok noktasındaki değişimlere odaklanamıyorum. yakondan baktığım için görüş alanım daralıyor. bunun yanı sıra bir de şu var: bir şeyi onayladığınızda/değiştirdiğinizde ya da uyarı bildirimi şeklinde beliren bu bildirimler çok kısa süre ekranda kalıyor ve çoğu zaman bildirimin çıktığını fark etmiyorum.

bu tür bildirimlerin süresini, şeklini, yapılış biçimi gibi şeyleri değiştirebiliyor muyuz?
bildirim süreleri ile ilgili böyle bir ayarın olup olmadığını bilmiyorum vede ayrıca da olduğunu sanmıyorum...ama belkide animasyon hızlarını yavaşlatınca bir şeyler olabilir....buda belki de cihazın genel hızını da etkileyebilirmi, bilemiyorum...denemeniz lazım

Oyla:

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Siyah olana ne olmuştu ki?

Hocam benim cihazda OTG çalışmıyor. Yeni OTG kablo aldım, kablo S8+'da falan çalışıyor ama Mi Max 2'de çalışmıyor. Ne flash nede klavye mause hiçbirini görmüyor. Epic Rom, Global developer falan ne varsa denedim. Bu konuda bilgin varmı?

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam benim cihazda OTG çalışmıyor. Yeni OTG kablo aldım, kablo S8+'da falan çalışıyor ama Mi Max 2'de çalışmıyor. Ne flash nede klavye mause hiçbirini görmüyor. Epic Rom, Global developer falan ne varsa denedim. Bu konuda bilgin varmı?
Maalesef yok

Oyla:

SteyrWT

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ekrem Aykut
Cihazım
Mi Max 32GB
Konular
6
Ben de telefonu dün itibariyle Hepsiburada firmasından aldım. KVK garantili olan model. Gönderici firma MIUI Türkiye. Önceki telefonum da Mi Max 32 GB'ydi.

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Ben de telefonu dün itibariyle Hepsiburada firmasından aldım. KVK garantili olan model. Gönderici firma MIUI Türkiye. Önceki telefonum da Mi Max 32 GB'ydi.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın, memnun kalırsınız.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hayırlı olsun, güle güle kullanın İnşallah

Oyla:
Üst Alt