Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

chncnbz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
1
Teşekkür ederim hocam, yalnız son güncelleme den sonra ses ile alakalı bir sıkıntım vardı, ana bölümde konusunu açtım. Bilgisi olan varsa sevinirim.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkür ederim hocam, yalnız son güncelleme den sonra ses ile alakalı bir sıkıntım vardı, ana bölümde konusunu açtım. Bilgisi olan varsa sevinirim.
Ben Custom rom kullandığım için bir şey diyemiyorum, ama diğer arkadaşlar bu sorunun son gelen güncelleme ile düzeldiğini söylemişlerdi, birileri mutlaka cevap verir İnşallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

caglarakgll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi Max 2
Konular
8
Ben Custom rom kullandığım için bir şey diyemiyorum, ama diğer arkadaşlar bu sorunun son gelen güncelleme ile düzeldiğini söylemişlerdi, birileri mutlaka cevap verir İnşallah

Yok hocam arabanın içinde video çekiyorum ses cızırtılı çıkıyor. Sanki hoparlör patlamışta böyle garip bi ses. Normal telefondan şarkı açıp video çekince de boğuk geliyor hala çözemedim :(

Oyla:

yurttaşsalih

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
Poco F3
Konular
3
İzmir'de yaşıyorum ve Mi Max 2'yi fiziksel olarak görebileceğim ve satın alabileceğim mağaza önerisi olan var mı?

Oyla:

Cgr1071

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ÇAĞRI
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Merhabalar arkadaşlar.Esim ve ben de mi max 2 liyiz artık.Eklediginiz yer neresi ise beni de eklerseniz sevinirim.9 aylik A5 2017mi 1350 ye satıp 1030a (100 puanı çıkarırsak) bu modelden 2 tane aldık. dan telefon kıyaslaması yaparsanız zaten doğru bir şekilde karar alabilirsiniz.Aynen orada dediği gibi ekran PPI değeri düşük.Ben daha canlı,parlak olmasını isterdim.Kamera gündüz iyi akşam pek iyi değil.ses,şarj,hoparlor, çok iyi.Parmak izi okuyucu bence olumsuz bir yerde.Ekran da uzunlamasına olduğu için çok büyük gelmiyor.Alanlara hayırlı olsun.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhabalar arkadaşlar.Esim ve ben de mi max 2 liyiz artık.Eklediginiz yer neresi ise beni de eklerseniz sevinirim.9 aylik A5 2017mi 1350 ye satıp 1030a (100 puanı çıkarırsak) bu modelden 2 tane aldık. dan telefon kıyaslaması yaparsanız zaten doğru bir şekilde karar alabilirsiniz.Aynen orada dediği gibi ekran PPI değeri düşük.Ben daha canlı,parlak olmasını isterdim.Kamera gündüz iyi akşam pek iyi değil.ses,şarj,hoparlor, çok iyi.Parmak izi okuyucu bence olumsuz bir yerde.Ekran da uzunlamasına olduğu için çok büyük gelmiyor.Alanlara hayırlı olsun.
Aramıza hoşgeldiniz, iyi günlerde kullanırsınız inşallah

Oyla:

zumrudukarga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Zenfone 2
Konular
0
2 haftalık kullanımın üstüne yorum yazayım bende.
Önceki telefonum asus zenfone 2 ydi. O da küçük sayılmazdı haliyle bu daha büyük. İlk bir kaç günün ardından telefonun boyutu bana normal olarak gelmeye başladı kullanım olarak zevk artıyor.

Cihaz elime geçtikten sonra hemen güncelledim. Global 9.2.1 sürümü.
Burada bahsedilen sorunlardan hiçbirini yaşamadım şimdiye kadar. Örneğin kamerada sürekli odak, ani batarya düşüşleri vs.
Batarya 1 buçuk saatte doluyor kullanırken dengeli boşalıyor. Bütün gün internet açık sürekli sosyal medya ve günde en az 1, 1buçuk saat oyun oynarım (Çok ağır oyunlar değil). Akşama kadar beni çok rahat götürüyor. Yüzde 60 lardayken servise biniyorum bir bölüm de dizi patlatıyorum 1 saatlik vs. akşama yatana kadar geriye kalan şarj 40-50 arası arası oluyor.
Kamera hakkında kötü diye yorumları okumuştum ama insanların kameradan beklentisinin çok yüksek olduğunu anladım. Önceki kullandığım zenfone 2 den bariz derecede kamerası daha iyi yani en azından ben ona kıyas yapabiliyorum. yakın ve uzak çekimlerde bir sıkıntı yaşamadım. Ön kamerayı da çok beğendim. Gün batımı esnasında çekilen fotoğrafta domates gibi çıkmam dışında kamerada bir kusur bulamadım.
Şimdiye kadar donma, çökme, reset atma, uygulama hata vermesi gibi bir durumla karşılaşmadım.
İnşallah bu şekilde devam eder. Almayı düşenecek arkadaşlar cihazı kullanmak zevkli, donma takılma yok, batarya zaten malumunuz iyi, kamerada bence orta-üst arası (Beklentiye göre)
[doublepost=1519632478,1519632342][/doublepost]
2 haftalık kullanımın üstüne yorum yazayım bende.
Önceki telefonum asus zenfone 2 ydi. O da küçük sayılmazdı haliyle bu daha büyük. İlk bir kaç günün ardından telefonun boyutu bana normal olarak gelmeye başladı kullanım olarak zevk artıyor.

Cihaz elime geçtikten sonra hemen güncelledim. Global 9.2.1 sürümü.
Burada bahsedilen sorunlardan hiçbirini yaşamadım şimdiye kadar. Örneğin kamerada sürekli odak, ani batarya düşüşleri vs.
Batarya 1 buçuk saatte doluyor kullanırken dengeli boşalıyor. Bütün gün internet açık sürekli sosyal medya ve günde en az 1, 1buçuk saat oyun oynarım (Çok ağır oyunlar değil). Akşama kadar beni çok rahat götürüyor. Yüzde 60 lardayken servise biniyorum bir bölüm de dizi patlatıyorum 1 saatlik vs. akşama yatana kadar geriye kalan şarj 40-50 arası arası oluyor.
Kamera hakkında kötü diye yorumları okumuştum ama insanların kameradan beklentisinin çok yüksek olduğunu anladım. Önceki kullandığım zenfone 2 den bariz derecede kamerası daha iyi yani en azından ben ona kıyas yapabiliyorum. yakın ve uzak çekimlerde bir sıkıntı yaşamadım. Ön kamerayı da çok beğendim. Gün batımı esnasında çekilen fotoğrafta domates gibi çıkmam dışında kamerada bir kusur bulamadım.
Şimdiye kadar donma, çökme, reset atma, uygulama hata vermesi gibi bir durumla karşılaşmadım.
İnşallah bu şekilde devam eder. Almayı düşenecek arkadaşlar cihazı kullanmak zevkli, donma takılma yok, batarya zaten malumunuz iyi, kamerada bence orta-üst arası (Beklentiye göre)

Ses muazzam en sos seste bile tizlik yok. Kulaklıktan müzik dinlerken aşırı ses alamazsınız son seste çevre sesi duyabilirsiniz. Buradaki arkadaşların o durum için çözüm önerileri var.Cihazla alakalı tek menuniyetsizliğim kulaklıkla konuşurken karşının sesinin az gelmesi o da yine arkadaşların bahsettiği şekilde çözülebilecek bir sorun.

Oyla:

fatih7197

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi
Konular
0
Arkadaşlar tekrar merhaba. Yaklaşık 20 gündür max 2 mı yoğun bir şekilde kullanıyorum. Tercih sebebim olan pil performansı, fiyatı ve cihazın büyüklüğünden gayet memnunum. Skorpi hocam ve diğer bazı arkadaşların tavsiyeleri ile ilk aldığımda cihazı iyice kurcaladım. Neyin nerede olduğunu öğrendikten sonra da miui sürümünü yükselttim. Şuan kararlı sürümde.
Kızıma tlf bakarken adını ilk kez duyduğum bu markayı araştırdıkça, aldıktan sonra da kullandıkça telefonlara ve markaya ısındım. Kızıma ne zaman tlf alayım derken 5.5 yıllık note 2 tlf.um şubat tatilinde işlemcisi yanarak bana veda etti. Bunun üzerine kızıma A1 kendime de max2 aldım. A1 de hemen oreo ya güncellendi. F/p markası xiaominin bana göre en iyi f/p ürünlerini kullanıyoruz.
Herkese selamlar ve iyi günlerde kullanımlar dilerim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yurttaşsalih

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
Poco F3
Konular
3
Mi max 2 nin daha çok bilinen ekran özellikleri ve sayısal değerleri açısından daha detaylı bilgisiolan varsa paylaşabilir mi? Paylaşım örneklemeli veya karşılaştırmalı olursa daha iyi olur.

Oyla:

halikjk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
halikjk
Cihazım
mi max
Konular
2
Mi max 2 nin daha çok bilinen ekran özellikleri ve sayısal değerleri açısından daha detaylı bilgisiolan varsa paylaşabilir mi? Paylaşım örneklemeli veya karşılaştırmalı olursa daha iyi olur.
Tam olarak nasıl bilgiler istiyorsunuz ben pek anlayamadım? Ekran süresinin kullanıma göre ne kadar gittiği ile ilgili bilgiler mi?

Oyla:
Üst Alt