Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

SeyfoKopuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyfettin
Cihazım
Mi Max2
Meslek
Ögrenci
Konular
0
Abiler biri sordugunda cevap verebileyim diye soruyorum kendi telefonunu bilmeli insan her yonuyle dimi Bu telefonun ses acma kisma ve power tusunun altinda iki delik var ne ise yariyor sormasi ? Kilifda bile o delikler acik birakilmis

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Yılmaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
İyi akşamlar arkadaşlar.bu mesajı max 2 adlı canavarla yazıyorum:) bugün gün boyu telefonla uğraştım programları yükledim ayarları yaptım uzun uzun görüntülü konuştum baya kurcaladim. Bunlara başladığımda şarj 60ti şu an 30. Tam olarak 6 saat ekran süresi aldım%30 şarjla. O yüzden miui9a yükseltmedim bu hali bana güzel geldi risk almak istemedim. Genel olarak harika cihaz. Birkaç tane gözüme çarpan ve beni ufaktan rahatsız eden durum oldu sadece. 1cisi herkeste olduğu gibi uygulama ikonlarından bildirim sayısı olmaması.2cisi klavyeyle herhangi bir yere yazmaya başladığımda ilk başta bu donma oluyor sonra akıp gidiyor. 3cü olarak bildirim ekranına gelen mesajları bildirim ekranindan yanitlayamiyorum illa uygulamayı açmam gerekiyo ve son olarak Turkcell bip uygulaması kullanıyorum mesajlar bildirim ekranına düşmüyor veya kapalıyken bipten mesaj geldiğinde ekranı uyandirmiyo ama bildirim sesi geliyor. Toparlayarak olursam telefon cidden çok hoş,seri, karizmatik ve ekranına çok çabuk alışılıyo. Kılıfsız kullanmak zor,zira telefon elden kolayca kayıp gidiyo. iPhone 6dan sonra bu telefon beni çok mutlu etti açıkçası. Baya uzun yazdım affedin iyi forumlar

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Arkadaşlar global kararlı rom kullanıyorum mi max 2 telefonumda beta global e geçiş yapmak yeni maceralara yelken açmak istiyorum tavsiye edermisiniz yoksa hiç macera aramıyayımmı pek öyle bilgimde yok bu rom işlerinde yoksa anlayan birinemi değiştirtim beta mı kararlı mı sizce
Kesinlikle tavsiye ederim... Bir kere yüzde yüze yakın Türkçe olacak... Uygulama ikonlarindaki animasyon sayısı artacak...ekstra bir kaç özellik gelecek. Vs vs vs vs
[doublepost=1515181083,1515180982][/doublepost]
İyi akşamlar arkadaşlar.bu mesajı max 2 adlı canavarla yazıyorum:) bugün gün boyu telefonla uğraştım programları yükledim ayarları yaptım uzun uzun görüntülü konuştum baya kurcaladim. Bunlara başladığımda şarj 60ti şu an 30. Tam olarak 6 saat ekran süresi aldım%30 şarjla. O yüzden miui9a yükseltmedim bu hali bana güzel geldi risk almak istemedim. Genel olarak harika cihaz. Birkaç tane gözüme çarpan ve beni ufaktan rahatsız eden durum oldu sadece. 1cisi herkeste olduğu gibi uygulama ikonlarından bildirim sayısı olmaması.2cisi klavyeyle herhangi bir yere yazmaya başladığımda ilk başta bu donma oluyor sonra akıp gidiyor. 3cü olarak bildirim ekranına gelen mesajları bildirim ekranindan yanitlayamiyorum illa uygulamayı açmam gerekiyo ve son olarak Turkcell bip uygulaması kullanıyorum mesajlar bildirim ekranına düşmüyor veya kapalıyken bipten mesaj geldiğinde ekranı uyandirmiyo ama bildirim sesi geliyor. Toparlayarak olursam telefon cidden çok hoş,seri, karizmatik ve ekranına çok çabuk alışılıyo. Kılıfsız kullanmak zor,zira telefon elden kolayca kayıp gidiyo. iPhone 6dan sonra bu telefon beni çok mutlu etti açıkçası. Baya uzun yazdım affedin iyi forumlar
Beta romda yani haftalık gelen romda bu bahsettiğiniz sıkıntı lar giderilmiş...tavsiye ederim...

Oyla:

Yılmaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Kesinlikle tavsiye ederim... Bir kere yüzde yüze yakın Türkçe olacak... Uygulama ikonlarindaki animasyon sayısı artacak...ekstra bir kaç özellik gelecek. Vs vs vs vs
[doublepost=1515181083,1515180982][/doublepost]
Beta romda yani haftalık gelen romda bu bahsettiğiniz sıkıntı lar giderilmiş...tavsiye ederim...
Çok teşekkür ederim. Ama rom olayına bulaşmak istemiyorum:) merakliyimdir işi gücü bırakıp romla uğraşırım yoksa:)

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Çok teşekkür ederim. Ama rom olayına bulaşmak istemiyorum:) merakliyimdir işi gücü bırakıp romla uğraşırım yoksa:)
Xiaomi cihazlarında rom işi kolay rota mota gerek yok sadece beta rom u indirin telefona ve telefon üzerindeki güncelleyici uygulamasına buldurup yukleyin bu kadar basit. Ama dosyalarınızı yedekleyin. Toplam 1 saatinizi bile almaz

Oyla:

Yılmaz46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
Abiler biri sordugunda cevap verebileyim diye soruyorum kendi telefonunu bilmeli insan her yonuyle dimi Bu telefonun ses acma kisma ve power tusunun altinda iki delik var ne ise yariyor sormasi ? Kilifda bile o delikler acik birakilmis

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oralarda herhangi bir delik göremedim hocam
[doublepost=1515181682,1515181569][/doublepost]
Xiaomi cihazlarında rom işi kolay rota mota gerek yok sadece beta rom u indirin telefona ve telefon üzerindeki güncelleyici uygulamasına buldurup yukleyin bu kadar basit. Ama dosyalarınızı yedekleyin. Toplam 1 saatinizi bile almaz
Telefonu daha iyi tanıyıp keşfettikten sonra giricem hocam o işlere

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Şaun yok ama bende alıcam.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Benide ekleyin nasıl gelicem
[doublepost=1515267921,1515267835][/doublepost]
Tamam katıldım
hocam link e tıkladıktan sonra pc deysen ekrana bir qr kod geliyor telefonundan whatsapp a gir sohbetler sekmesinde sağ üstte ki üç nokta ya dokun whatsapp web seçnegine tıkla telefonun kamerası açılınca pc ekranındaki qr kodunu göster yeterli çok basit anlattım

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Herkesi genel Mi Max 2 whatsapp grubumuza bekliyoruz.
Hayırlı olsun grubunuz, kimler var ve ne amaçla bu grubu kurma ihtiyacı hasıl oldu? Forumdaki yardımlaşma ve herkesin yararlanabilmesi size yetersiz mi geliyor? Teşekkür ederim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt