Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Gönderdik dediler kargo bilgileri 19.00 dan sonra geçer dediler bilgiler girilmedi göz göre göre yalan söylüyolar bana hiç yakıştıramadım cepporta

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Xiaomici

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hacy
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Mi Max 2 de wifi kesiliyor modemin yanındayım sinyal full ayarlara girer girmez bağlanıyor bir şey yapmadan sizdede böyle bir sıkıntı var mı.Sorunu çözemezsem miui 8 final versiyonuna dönmek istiyorum nasıl dönebilirim cihazıma hiç bir şey yapmadım sürümüm ;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Mi Max 2 de wifi kesiliyor modemin yanındayım sinyal full ayarlara girer girmez bağlanıyor bir şey yapmadan sizdede böyle bir sıkıntı var mı.Sorunu çözemezsem miui 8 final versiyonuna dönmek istiyorum nasıl dönebilirim cihazıma hiç bir şey yapmadım sürümüm ;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bende aynı sıkıntı modemdem uzakta tek çizgi çektiğinde oluyor kendi kendine kopuyor sürekli kendim bağlıyorum oto kesiliyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Gönderdik dediler kargo bilgileri 19.00 dan sonra geçer dediler bilgiler girilmedi göz göre göre yalan söylüyolar bana hiç yakıştıramadım cepporta

Mesajınızı görünce hemen arayıp sordum hocam. Telefonunuz dün kargoya teslim edilmiş fakat takip numaraları kargo şirketi tarafından verilmemiş.

Oyla:

Arap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Arkadaşlar mi max 2 için ekran koruyucu önerecek varmı ben aldım bir tane tam kapatmadı ön kısmı.yanlardan ekranın bittiği siyah kısım açık kaldı hiç içime sinmedi böyle komple kapatan bir marka kullanan varmı

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Mesajınızı görünce hemen arayıp sordum hocam. Telefonunuz dün kargoya teslim edilmiş fakat takip numaraları kargo şirketi tarafından verilmemiş.
Banada aynısını söylediler üstadım ilginize teşekkür ederim ama kargo sabah 9 da girmiş kargo kaydını dolayısıyla bugün gelmeyecek yarın teslimat yapmıyorlar bu bölgeye ve ben bugün gece şehir dışına çıkıyorum bana hayır veremedik efendim yarın kargoya ulaştıracağız deselerdi ona göre plan yapardım 1 2 gün önemli değil ama yanlış bilgi veriyorlar ben ona bozuldum.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Banada aynısını söylediler üstadım ilginize teşekkür ederim ama kargo sabah 9 da girmiş kargo kaydını dolayısıyla bugün gelmeyecek yarın teslimat yapmıyorlar bu bölgeye ve ben bugün gece şehir dışına çıkıyorum bana hayır veremedik efendim yarın kargoya ulaştıracağız deselerdi ona göre plan yapardım 1 2 gün önemli değil ama yanlış bilgi veriyorlar ben ona bozuldum.

Ellerinde olan bir durum değil hocam. Kargo dün çıkışı yapmamış... Eğer kargo bu bilgiyi verseydi zaten sizinkini farklı firma ile bir şekilde ulaştırırlardı tahmin ediyorum. Keşke elimizden bir şey gelseydi :(

Oyla:

pishman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
pishman
Cihazım
mate 7
Konular
2
Ellerinde olan bir durum değil hocam. Kargo dün çıkışı yapmamış... Eğer kargo bu bilgiyi verseydi zaten sizinkini farklı firma ile bir şekilde ulaştırırlardı tahmin ediyorum. Keşke elimizden bir şey gelseydi :(
Cepporttan kaç tane ürün aldım, hiçbir sıkıntı olmadı, xiaomi kulaklığından - bilekliğine kadar. Kargo firmalarında hep ufak tefek sıkıntılar olur, ama mutlaka gelir. 1.gün geç olsun yeter ki sağlıklı arızasız gelsin :)

Oyla:

Arap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Arkadaşlar mı max2 telefonumda gelen ve cevapsız çağrılar İngilizce yazıyor global kararlı rom kullanıyorum çözümü bilen var mı
[doublepost=1514390305,1514389729][/doublepost]
Valla ben bugüne kadar böyle bir durum yaşamadım, daha önceki Huawei Mate 7 dahil... İsterseniz 3-4 gün sadece kulaklıkla kullanın
Sorun devam ederse, bence acilen Nöroloji servisine bir görünmenizde fayda var

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Mi max 2 telefonumda gelen çağrılar ve cevapsız çağrılar İngilizce yazıyor global kararlı rom kullanıyorum çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar mı max2 telefonumda gelen ve cevapsız çağrılar İngilizce yazıyor global kararlı rom kullanıyorum çözümü bilen var mı
[doublepost=1514390305,1514389729][/doublepost]
Mi max 2 telefonumda gelen çağrılar ve cevapsız çağrılar İngilizce yazıyor global kararlı rom kullanıyorum çözümü konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Bir ekran görüntüsü alalım konuyla ilgili

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt