Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Arkadaslar hersey iyi hoşta bu telefonda radyo var yaziyor ama benim telde yok aktif etme djye birsey mi var acaba yardim lutfen

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Arkadaslar hersey iyi hoşta bu telefonda radyo var yaziyor ama benim telde yok aktif etme djye birsey mi var acaba yardim lutfen
Hımm ilginç.Benim telefonda direk araçlar klasörünün içinde uygulaması var.Ama telefonunuz turkiye garantili ise sizde olmayabilir.Çünkü trt vergisi biniyor telefona o yüzdeen uygulamayı iptal etmiş olabilirler.Bi fastboot rom flashlarsaniz uygulama gelecektir.

Oyla:

ertcey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Selam herkese, bende yaklaşık olarak 10 gündür mi max 2 kullanıyorum. Sürekli büyük ekranlı cihazlar kullandım. 10 gün öncesine kadar huawei p8 max kullanıyordum. 6.8 inç ekranlı. Bu cihaz biraz daha vasat huawei cihaza göre. Benim özellikle siz değerli form üyelerine şu sorum olacak... Telefonu sağ üst köşesinden (kameranın olduğu kısım) masaya bıraktığınızda sanki içinde bir yay varmış gibi ses çıkıyor. Telefonu g.g. dan almadan önce cihazı alan bir kullanıcıda bu yorumu yazmıştı. Sizde de bu durum varmı??

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Selam herkese, bende yaklaşık olarak 10 gündür mi max 2 kullanıyorum. Sürekli büyük ekranlı cihazlar kullandım. 10 gün öncesine kadar huawei p8 max kullanıyordum. 6.8 inç ekranlı. Bu cihaz biraz daha vasat huawei cihaza göre. Benim özellikle siz değerli form üyelerine şu sorum olacak... Telefonu sağ üst köşesinden (kameranın olduğu kısım) masaya bıraktığınızda sanki içinde bir yay varmış gibi ses çıkıyor. Telefonu g.g. dan almadan önce cihazı alan bir kullanıcıda bu yorumu yazmıştı. Sizde de bu durum varmı??
Öncellikle hayırlı olsun ve güle güle kullanın...sorunuza gelince, bende aldığım günden beri böyle bir şey yok vede ilk defa sizden duyuyorum...

Oyla:

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Bende bu telefondan sipariş verdim puan kampanyası ile 1200 e geldi. Siyah renk global olanı aldım merak ettiğim şey bunda band 20 varmı bazı yerlerde yok diye okudum bildiğim kadarıyla xiaomi lerin global versiyonlarında band 20 var.

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Bende bu telefondan sipariş verdim puan kampanyası ile 1200 e geldi. Siyah renk global olanı aldım merak ettiğim şey bunda band 20 varmı bazı yerlerde yok diye okudum bildiğim kadarıyla xiaomi lerin global versiyonlarında band 20 var.
Hocam cihazda 800 bandı yok.850 ve 900 bandı var.Yani vodafone çok sağlıklı olmaz yine

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Skorpi hocam eu rom tavsiye edermisin?Pil süresi ve özelleştirmeleri önemli benim için tabi bide stabil olması.Çin romu tabanlı galiba.Kurayım mı ne dersin?

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam eu rom tavsiye edermisin?Pil süresi ve özelleştirmeleri önemli benim için tabi bide stabil olması.Çin romu tabanlı galiba.Kurayım mı ne dersin?
EU Rom kararlı stabil MIUI8 var, bir müddet kullandım geçenlerde, gayet güzeldi, ama ben MIUIPro aşığı olduğum için geri döndüm

Oyla:
Üst Alt