Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Skorpi hocam bi Volte aktif ama bildirim ekranında gözükmüyor Çözümü nedir acaba ?
Volte hattinizda aktifmi?hangi operatörü kullaniyorsunuz?Bide bizim telefonları operatörler tanimior.Volteyi hattiniz için nasil aktif ettiniz?

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MERHABA 1 ay önce Hong Kongdan alınan Mi Max2 4 GB 128 GB versiyonunda Bootloader ile kilidini açtı ve gereken değişikllği yapıp bana verdi. 1 ay sorunsuz kullandım. Telefonun modem kodunu yanlış yüklediğinden eşime de aldığım aynı marka model Mi Max2 ile internete aynı ayda girdiğimizde tek bir modem mac adresi olduğundan telefonlardan biri internete giremiyordu. Bugün arkadaşa tekrar götürdüm. Çin romu kurup değişikliği yaptı. Global rom kurarken Fastboot ekranında takılmış ve düzeltemedi. Bu uzun hikayeden sonra Size sorum;

1- MiFlash programı 2- Driverları 3- miui_MIMAX2Global_V8.5.8.0.NDDMIED_499bce8999_7.1 versiyonunu (1.5 GB) internetten indirdim. Driverları kurdum. MiFlash 2017.4.25.0 versiyon flash programını kurdum. ROM'u tanıtıp Flash düğmesine bastığımda aşağıdaki görüntüde de görüleceği üzere "can not found file flash_all.bat" hatası veriyor.
1- Yabancı sitelerden rom dosyasının çıkartıldıktan sonra tekrar ikinci kez aynı dosyaya çıkartılmasını tavsiye ediyorlar Uyguladım ama bat dosyası maalesef çıkmıyor. Telefon fastboot ekranında takılı kaldı.

Flash_all.bat dosyasını nerden bulabilirim?
Teşekkürler...
Hocam atmaya calistiginiz rom konmu dekstop görünüyor.Rom dosyasini c nin altindaki mi flash klasörüne atmaniz gerekiyor.

Oyla:

muslee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yazılım
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
6
Volte hattinizda aktifmi?hangi operatörü kullaniyorsunuz?Bide bizim telefonları operatörler tanimior.Volteyi hattiniz için nasil aktif ettiniz?
Volte yi müşteri hizmetlerini arayarak aktif ettirdim. Ayarlardada açık hattım Vodafone. Mi6 kullanan hattı Vodafone olan hiç bir işlem yapmayan benimle bütün ayarları birebir aynı olan Vodafone un cihazınız uyumlu değil diyen bir arkadaş Volteyi kullanıyor.

Oyla:

ergenekon34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ruhi
Cihazım
samsung
Konular
2
Hocam ben de mi max2 64 ile aranıza katıldım benide eklersen sevinirim.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
Selam Arkadaşlar....Forumda benim bildiğim kadarıyla, aşağıdaki Arkadaşlarda Mi Max 2 var.
Bazıları ile tanışıyoruz (yazışarak) diğerlerini de tanımak isterim ve neden Mi Max 2 aldıklarını belirtmelerini rica ediyorum....
Benim alma sebebim Yaşımdan ve Gözlerimin bozuk olmasından dolayı, Büyük Ekran olsun istedim

Bildiğim Mi Max 2 Sahipleri...

Skorpi
Bubu13
metehan_bera
eren15935
FeaRLesS
Conqueror7
Berkayeskici
Erkki
Hasan Emin
Halil Bey
haso0201
allusunlu
Arkines
ayaz_ll
bluedor
hidalgo58
Betuleroglu
zekmob
Darkutok
aydindamla78
AGT
quixman
muslee
tupcuremzi
Mahtan
Hugo__mboy
DIYARBAKIR

Başka kimler var?

Hepinize hayırlı olsun mi mix2 niz . Eee yorumları alalım kullandınız ettiniz. Nasıl buldunuz memnunmusunuz?
iyiki aldnızmı yoksa umduğunuzu bulamadığınız yönleri varmı.
nedir ne değildir.

Oyla:

Ysf21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Çakmak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4
Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu mi max 2 almaya karar verdim kafamda bir kaç soru işareti var kullanan arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim

1- mi telefonlar Delta garantili hepsiburada ve cepport satıyor faturanın hepsiburada veya cepport olmasının avantajı veya dezavantajı var mı? Bunu sorma sebebim cepportun sayfasında "MIUI TÜRKİYE DESTEKLİ TEK YETKİLİ SATICIDIR" yazması

2- Ben note5 kullanıyorum 5.7' 6.4' çok büyük gelir mi kestiremiyorum çok çok büyük mu yoksa normal mi

3- Son sorum okuduğum çoğu yorumda herkes siyah rengi tavsiye ediyor tavsiyeniz var mı siyah veya gold arasında

Simdiden teşekkürler

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Bende cihazi 1 ay once aldim kamera haric memnunum. Cepport magazasindan bizzat gidip yerlerinden satin aldim. Ali Osman abiden satin aldim diyebilirim.Daha oncede kendisinden mi 5 prime almistim onu satip mi max 2 aldim. Ama suan icin tek pismanligim siyahi yoktu ozaman yeni satisa cikmis bekleseydim keske :) Onun harici Ali Osman abi kral adam Allah uzun ömür versin kendisine ne zaman gitsem bir cay ismarlar Trabzonsporun durumunu konusuruz :))) Tesekkurler hersey icin cepport ailesi :) Biraz reklam gibi oldu ama ne kadar güler yüz okadar kulaktan kulaga pazarlama oluyor...
Cepport mağazasına bizzat gittim dediniz, nerede burası, telefonları inceleme şansımız olabiliyormu?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
cevap için çok teşekkürler. whatsapp ikonunun üzerinde beliren bildirim sayısı hep 1 gözüküyor 10 tane whatsapp mesajı gelmiş olsa bile. eski telefonum asus ta öyleydi. bunun için bir çözümünüz varmı. kaç mesaj gelmişse o kadar bildirim sayısı gözükmesini istiyorum.
Ben daha herhangi bir uygulamanın balon bildiriminde 2-3 v.s. yazdığını görmedim. Kilit ekranında ve durum çubuğu bildirimlerinde gözüküyor ayrı ayrı.
Konu çok detay bir konu, herkes takılmaz. Beta rom kullanıyorsanız durumla ilgili bildirim yapabilirsiniz, ilgileneceklerdir.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur