Xiaomi Mi Max 2 için MIUI V8.5.4.0.NDDMIED Global Kararlı Sürüm yayınlandı

FeaRLesS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖnaL
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Hocam aynı sorun bendede var daha çok sorun degilde beni rahatsız eden bir sorun desek daha iyi olurki bazına göre işlemcinin çoğunun uykuda olmaması daha iyidir ... çekirdekler 2016 mhz sürekli takılı kalmış pil sarfiyatı kanımca bu sebepten çok dayanmıyor. 1 günümü idare ediyor aşırı kullanmamak şartıyla. V8.5.4.0.NDDMIED global rom kullanıyorum. Hangi rom tavsiye edersiniz stable- Developer ?

Merhaba. Üstteki yorumum alacak arkadaşların kafasında soru işareti bırakmaması açısından düzeltme yapma geregi duydum. Rom olarak 8.5.5.0 kararlı rom yükledim ve sistemi sıfırladım sonuç olarak 2 gün 4 saat geçmiş batarya %60'da ekran süresi 5 saat olmuş gayet iyi kanımca. 3,5 - 4 gün rahat götürür sanıyorum.Batarya müthiş.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba. Üstteki yorumum alacak arkadaşların kafasında soru işareti bırakmaması açısından düzeltme yapma geregi duydum. Rom olarak 8.5.5.0 kararlı rom yükledim ve sistemi sıfırladım sonuç olarak 2 gün 4 saat geçmiş batarya %60'da ekran süresi 5 saat olmuş gayet iyi kanımca. 3,5 - 4 gün rahat götürür sanıyorum.Batarya müthiş.
Tapatalk, WhatsApp vs kullanıyormusunuz? Eğer evetse, bunlara ait bildirimler sorunsuz geliyormu?
Ben bu 8.5.5.0 ı yüklediğimde, Tapatalk bildirim sorunu vardı, o nedenle hala 8.5.4.0 dayım....

FeaRLesS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖnaL
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Tapatalk, WhatsApp vs kullanıyormusunuz? Eğer evetse, bunlara ait bildirimler sorunsuz geliyormu?
Ben bu 8.5.5.0 ı yüklediğimde, Tapatalk bildirim sorunu vardı, o nedenle hala 8.5.4.0 dayım....
talpatalk kullanmıyorum. whatsapp kullanıyorum sorunsuz geliyor mesajlar bildirimler .

Üst Alt