Xiaomi Mi Max 2 için MIUI V8.5.4.0.NDDMIED Global Kararlı Sürüm yayınlandı

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bu kararlı Global ROM'u beğenmedim...her şey mükemmel çalışıyor, çalışmasına ama Pil sarfiyatı şimdilik çok Yüksek....bir iki gün daha deneyeyim, yoksa Cuma sabahı tekrar haftalık , eğer çıkarsa, Global, çıkmazsa EU atarım...

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halen her şey mükemmel çalışıyor ve ROM kendine gelmeye başladı sanırım....Pil sarfiyatında bariz düzelme var....8=)muscle~~
yine de yarın muhtemelen kaşıntıma karşı koyamayıp, EU Rom, eğer çıkarsa, yükleyeceğim.....haha--

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Sayın Codered Üstadım, bu bahsettğiniz 'Custom' Rom'lardan MultiRom, GlobeRom ve MIUI.it'i dün yükledim, ancak bunların hepsi 7.6.22 bazlı ve EU/Global ROM'lardan, ROM adları dışında, hiç bir farkları yok ve bu nedenle de kullanılmalarını gereksiz görüyorum.
Benim ilgimi çekecek olan ve beklediğim Lineage OS, Resurrection Remix (Favori CR'um) vs gibi Geliştiricilerin bir çok ilave Özelliklerin bulunduğu Custom Rom'lar....
Yine de Size teşekkür ederim....

Rica ederim hocam ;)

Halen her şey mükemmel çalışıyor ve ROM kendine gelmeye başladı sanırım....Pil sarfiyatında bariz düzelme var....8=)muscle~~
yine de yarın muhtemelen kaşıntıma karşı koyamayıp, EU Rom, eğer çıkarsa, yükleyeceğim.....haha--

Ben eu rom flashladım hocam çünkü daha öncede bahsetttiğin gibi global/china stable romda şöyle bir sorun dikkatimi çekti, çekirdekler 1689 mhz de takılı kalıyor. :?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Rica ederim hocam ;)

Ben eu rom flashladım hocam çünkü daha öncede bahsetttiğin gibi global/china stable romda şöyle bir sorun dikkatimi çekti, çekirdekler 1689 mhz de takılı kalıyor. :?

Takılı kalması neye sebebiyet veriyor, ne aksıyor bu durumda?:(:o

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Takılı kalması neye sebebiyet veriyor, ne aksıyor bu durumda?:(:o

Hocam aslında aksayan birşey yok ;) cihazın daha hızlı tepki vermesine ve bu yüzden muhtemelen cihazın şarjının bir miktar daha hızlı tükenmesine sebep olabilir :)

iyi yada kötü olduğuna karar veremedim sadece gereksiz |(

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam aslında aksayan birşey yok ;) cihazın daha hızlı tepki vermesine ve bu yüzden muhtemelen cihazın şarjının bir miktar daha hızlı tükenmesine sebep olabilir :)

iyi yada kötü olduğuna karar veremedim sadece gereksiz |(
Hmmm.Teşekkür ederim...aslında benlik bir olay değil....böyle milisaniyelik olaylar çok da önemli değil diye düşünüyorum....8=):?
Aslında doğruyu söylemem gerekirse, Ben Cihazımdan, özellikle de Global ROM sonrası, hiç ama hiç memnun değilim...punch~~
Her şey çok mükemmel çalışıyor, Tapatalk, WhatsApp ve Gmail bildirimleri sorunsuz...en ufak bir Kasma gözlemleyemedim...:$:)
ama gel gele Cihaz adeta akıyor ve uçuyor...ve Ben tabiki Yaşımdan dolayı maalesef yetişemiyorum ve Başımın döndüğü, gözlerimin karardığı ve Şekerimin yükseldiği durumlar oluyor ve kendime gelebilmem için, bir müddet uzanma ve dinlenme İhtiyacı hasıl oluyor....
Sayın Can Duman Kardeşimin tavsiyelerini dinlediğim vede Sayın Escobar1945 Üstadımın telkinleri ile Cihazı edinmiş olmama çok ama çok Pişmanım....;( Yaktılar Beni.......

FeaRLesS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖnaL
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Rica ederim hocam ;)

Ben eu rom flashladım hocam çünkü daha öncede bahsetttiğin gibi global/china stable romda şöyle bir sorun dikkatimi çekti, çekirdekler 2016 mhz de takılı kalıyor. :?

Hocam aynı sorun bendede var daha çok sorun degilde beni rahatsız eden bir sorun desek daha iyi olurki bazına göre işlemcinin çoğunun uykuda olmaması daha iyidir ... çekirdekler 2016 mhz sürekli takılı kalmış pil sarfiyatı kanımca bu sebepten çok dayanmıyor. 1 günümü idare ediyor aşırı kullanmamak şartıyla. V8.5.4.0.NDDMIED global rom kullanıyorum. Hangi rom tavsiye edersiniz stable- Developer ?

Son düzenleme:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam aynı sorun bendede var daha çok sorun degilde beni rahatsız eden bir sorun desek daha iyi olurki bazına göre işlemcinin çoğunun uykuda olmaması daha iyidir ... çekirdekler 2016 mhz sürekli takılı kalmış pil sarfiyatı kanımca bu sebepten çok dayanmıyor. 1 günümü idare ediyor aşırı kullanmamak şartıyla. V8.5.4.0.NDDMIED global rom kullanıyorum. Hangi rom tavsiye edersiniz stable- Developer ?
Sizin cihazınız bildiğim kadarıyla henüz yeni, bataryanın kendine gelmesi ancak bir kaç şarj sonrası mümkün oluyor...birde bazı ince ayarların ona göre yapılması gerekiyor...bataryayı en çok ne tükettiğine baktınızmı mesela? Sadece 1 gün dayanması pek de normal değil, eğer çok aşırı kullanmıyorsanız tabiki....ben mesela bu son 3 gün çok fazla kullanmadım, en son 3 gün 6 saat önce şarj etmiştim, şu an şarjım %8 de...9 saate yakın da ekran sürem var..bende kararlı global 8.5.4 teyim

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Hocam 8.5.5.0.NDDMIED fastboot rom indirin yedeklerinizi alın clean all ile temiz kurulum yapın ;) Skorpi hocamın dediği gibi şarj süresinin oturması biraz zaman alıyor.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hmmm.Teşekkür ederim...aslında benlik bir olay değil....böyle milisaniyelik olaylar çok da önemli değil diye düşünüyorum....8=):?
Aslında doğruyu söylemem gerekirse, Ben Cihazımdan, özellikle de Global ROM sonrası, hiç ama hiç memnun değilim...punch~~
Her şey çok mükemmel çalışıyor, Tapatalk, WhatsApp ve Gmail bildirimleri sorunsuz...en ufak bir Kasma gözlemleyemedim...:$:)
ama gel gele Cihaz adeta akıyor ve uçuyor...ve Ben tabiki Yaşımdan dolayı maalesef yetişemiyorum ve Başımın döndüğü, gözlerimin karardığı ve Şekerimin yükseldiği durumlar oluyor ve kendime gelebilmem için, bir müddet uzanma ve dinlenme İhtiyacı hasıl oluyor....
Sayın Can Duman Kardeşimin tavsiyelerini dinlediğim vede Sayın Escobar1945 Üstadımın telkinleri ile Cihazı edinmiş olmama çok ama çok Pişmanım....;( Yaktılar Beni.......

Yeni versiyon 8.5.5.0 kararlı global çıkmış olmasına rağmen hala bu 8.5.4.0 Rom'u kullanmaktayım...Cihazımda bugüne kadar kullanmış olduğum en mükemmel rom diyebilirim...

FeaRLesS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖnaL
Cihazım
Mİ MAX 2
Konular
1
Evet şuana kadar 3 kez koydum şarja, biraz aceleci davrandim sanırım :).Ekran şuan en çok pil harcıyan etkenlerden biraz kısacam ,ortanın altına alıyorum. Saniyorum biraz zamanla sizin değerlere ulaşacaktir. 8.5.5.0 fastbot all clean yaparak deneyecem fırsatım olursa. İşlemcilerin yüksek degerlerde sabit kalması kanımca pilin daha çabuk bitmesine sebep oluyor.Rom değişip birazda zaman ekleyince umarım düzelme olacaktir. Bir süre sonra gelişmeleri paylasirim. Teşekkür ederim ilginize.

Üst Alt