Yardım Xiaomi mi max 2 brick

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
stock rom
Telefon Modeli
Xiaomi mi max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese selamlar, arkadaşım mi max 2 aldı ve çok anlamamasına rağmen malesef internetten biraz araştırıp twrp yükleyerek Rom atmaya çalışmış ve sanırım telefonu brick olmuş. Yardim için bana geldi. Şu anda telefonda hiç bir hareket yok. Ne twrp ve ne de fastboot moduna geçmiyor, şarja takınca şarj ışığı yanmıyor, bilgisayara mi flash indirdik, telefonu qualcom olarak görüyor. Bu arada bootloader kilidi açik telefonun. Ben biraz araştırdım Rom atmadan usb hata ayiklamayi aktif yapmasi gerekiyormuş ama yapmamış onu. Bende Samsung var, aklıma bu site geldi ,yardimci olursaniz çok seviniriz.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Arkadaşlar herkese selamlar, arkadaşım mi max 2 aldı ve çok anlamamasına rağmen malesef internetten biraz araştırıp twrp yükleyerek Rom atmaya çalışmış ve sanırım telefonu brick olmuş. Yardim için bana geldi. Şu anda telefonda hiç bir hareket yok. Ne twrp ve ne de fastboot moduna geçmiyor, şarja takınca şarj ışığı yanmıyor, bilgisayara mi flash indirdik, telefonu qualcom olarak görüyor. Bu arada bootloader kilidi açik telefonun. Ben biraz araştırdım Rom atmadan usb hata ayiklamayi aktif yapmasi gerekiyormuş ama yapmamış onu. Bende Samsung var, aklıma bu site geldi ,yardimci olursaniz çok seviniriz.
Bu durumu bende yasadim, mi flash 64 bit surumu ve tgz uzantili romu indirin miflash ile yukleyin , clean all iseratli olsun yani miflashda herseyi silsin storage da dahil duzelecektir.
Windowsun imza korumalarini da devre disi birakin önce ve cihaz ile ilgili tum driverlar yuklenmis olsun.
Yine olmazsa zenex beyle iletisime gecin

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durumu bende yasadim, mi flash 64 bit surumu ve tgz uzantili romu indirin miflash ile yukleyin , clean all iseratli olsun yani miflashda herseyi silsin storage da dahil duzelecektir.
Windowsun imza korumalarini da devre disi birakin önce ve cihaz ile ilgili tum driverlar yuklenmis olsun.
Yine olmazsa zenex beyle iletisime gecin
Öncelikle yardiminiz için teşekkürler, Windows un imza korumalarini nasil çevre dışı birakiyoruz acaba?

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Öncelikle yardiminiz için teşekkürler, Windows un imza korumalarini nasil çevre dışı birakiyoruz acaba?
Suan detayini hatirlamiyorum bende google dan aratmistim google da yeterli bilgi var youtube da videolar da var

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Bunu yazdığınız iyi oldu,benim pc 32 bit. Birde hocam cihaz fastboot moda geçmiyor, buna ragmen mi flash ta Rom yüklermi ?
Aynen qualcomm cihaz olarak bilgisayarda gozukuyorsa yuklenebiliyor

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Aynen qualcomm cihaz olarak bilgisayarda gozukuyorsa yuklenebiliyor
Hocam mi flash tgz dosyasini görmüyor,sanırım dosyayi çikartmak gerekiyor değil mi? Rar dosyasi haline getirip çikarttim, mi flash gördü. Evdeki 32 bit pc Ile bir deneyeyim dedim aşağı fotoğraftaki yazilar çıktı, en sonumda da yükleme zaman aşımına uğradı yazdı, sanırım pc nin 32 bit olmasindan kaynakli, artık bir arkadaşın 64 bit pc sini bulucaz.

Ekli dosyalar

• 20180929_145633.jpg
    20180929_145633.jpg
    3,6 MB · Görüntüleme: 57
  • 20180929_145748.jpg
    20180929_145748.jpg
    5,8 MB · Görüntüleme: 79
Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Hocam mi flash tgz dosyasini görmüyor,sanırım dosyayi çikartmak gerekiyor değil mi? Rar dosyasi haline getirip çikarttim, mi flash gördü. Evdeki 32 bit pc Ile bir deneyeyim dedim aşağı fotoğraftaki yazilar çıktı, en sonumda da yükleme zaman aşımına uğradı yazdı, sanırım pc nin 32 bit olmasindan kaynakli, artık bir arkadaşın 64 bit pc sini bulucaz.
Evet dosyayi rardan cikaracaksin, 64/bit pc ile olur umarim

Oyla:
Üst Alt