Sohbet Xiaomi Mi En Garanti Nereden Alınır ?

innatetalent

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Hiç garantili almadım almayı da düşünmüyorum pişman olacağımı bildiğim için 1000 lira az veririm kayıtlı alırım kafam rahat olur garantili Xiaomi de pişmanlık tır evofone a güvenipte telefon almayınız

Hocam böyle ölmem, füze at drunk~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun halen devam ediyor

Crawel, forumda şebeke sorunu ile ilgili bir sürü yöntem mevcuttu. Bunları denediniz mi ? Denediniğiniz halde gitmiyorsa, donanımsal bir sorun olabilir mi ? Birkaç gündür buradayım forumda çok donanımlı kişiler var. Çözüm üretmek amacıyla konu takibi yapın, olmadı başlık açın bence.

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam böyle ölmem, füze at drunk~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Crawel, forumda şebeke sorunu ile ilgili bir sürü yöntem mevcuttu. Bunları denediniz mi ? Denediniğiniz halde gitmiyorsa, donanımsal bir sorun olabilir mi ? Birkaç gündür buradayım forumda çok donanımlı kişiler var. Çözüm üretmek amacıyla konu takibi yapın, olmadı başlık açın bence.
Bütün çözüm yollarını denedim miui 9 dönmek dışında ona da dönenler bir süre sonra gene başlıyor diyor bence hiç bulaşma direk redmi not 7 al

innatetalent

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Bütün çözüm yollarını denedim miui 9 dönmek dışında ona da dönenler bir süre sonra gene başlıyor diyor bence hiç bulaşma direk redmi not 7 al

Redmi not 7 128 gb ram 4gb ama kamera 48 megapiksel, mi 8 lite 128 gm 6gb ram. Android ürünlere 4gb ram yeterli olsada. Ram farkından dolayı uzun vadede mi 8 lite'nin daha iyi olacağını düşünüyorum

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Redmi not 7 128 gb ram 4gb ama kamera 48 megapiksel, mi 8 lite 128 gm 6gb ram. Android ürünlere 4gb ram yeterli olsada. Ram farkından dolayı uzun vadede mi 8 lite'nin daha iyi olacağını düşünüyorum
Ben size Mi9 SE tavsiye ederim

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

innatetalent

Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Ben size Mi9 SE tavsiye ederim

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Fiyat olarak şuan uç noktalarda Xiomi'ye geçil yapıp tutarsam, ikinci tercihim muhakkak Mi 9 olacaktır. Hardcore ve dolu bir ürün oda

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
2 Gb ram farkı için ızdırap çekmeye değmez, şahsen lite'nin bu kadar çok sorununu forumda okuduktan sonra tercih etmek bile bile lades demek olur.

Üst Alt