- Adım
- Aykut
- Cihazım
- mi 8 lite
- Konular
- 1
Arkadaşlar herkese merhaba.
Xiomi Mi 8 lite/128 gb alma arefesindeyim. Fakat ince eleyip sık dokuduğum için kafam biraz karışık. Ürünü Türkiye Garantili en sağlam nereden temin edebilirim ??
Herkese iyi forumlar
Xiomi Mi 8 lite/128 gb alma arefesindeyim. Fakat ince eleyip sık dokuduğum için kafam biraz karışık. Ürünü Türkiye Garantili en sağlam nereden temin edebilirim ??
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu link'te Satış yerleri olarak Mediamarkt, Teknosa, Vatan mağazaları ve Mi mağazaları mevcut. Mediamarkt ve Teknosa'da ürünün 64gb mevcut, 168gb yok eledim. Vatan'da ürünün fiyatı 3 bin TL fiyat çok yüksek eledim. Verdiğim linkte Mi mağazalarına tıkladığım zaman mağazalar çıkmıyor ve güncel mağaza fiyat bilgileri yok(problem).
Hepsiburada'da 2 bin 300 TL en makul fiyat, Türkiye Distribütör garantili yazıyor. Hepsi buradayı arıyorum soruyorum, Türkiye Distribütörü kim ? Ürün tamiratı hangi serviste olur (Kvk,genpa,delta v.s) diye soruyorum cevap yok.
İnternette resmi distribütör olarak Evofone yazıyor, o ise Genpa ile çalışıyor. 128 gb MarketMiuTRMarket MiuTurkiye'ye giriyorum orası gittigidiyor'a yönlendiriyor, o ise KVK garantili. Yine MiuTürkiye'ye giriyorum, mi'nin orijinal sitesinde çıkmayan fakat miuTurkiye'de çıkan storeler mevcut. Örneğin İzmir için Besse diye bir mağaza mevcut baksan store falan değil, normal telefoncu. İnternette Miu Mağazaları Forum İstanbul ve Vadi İstanbul'da gözüküyor. Mağazaların telefonuna ulaşamıyorum. Ürün fiyat bilgisi yok. Ya çok uzattın diyenlere, arkadaşlar 2019 Türkiyesinde para kolay kazanılmıyor. Satış sonrası düzgün hizmet almak istiyorum. Kafam iyice karıştı açıkçası. Beni bu konularda aydınlatabilecek, bilgi sahibi bireyler açıklama yaparsa bilgi verirse çok sevinirim. Doğru bilgi sahibi olup, yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.Herkese iyi forumlar
Son düzenleme: