denedim ve yazılar gerçekten çok küçük ve türkçe dil desteği yok. türkçe dil ekledim yazıları büyüttüm az sonra buraya link bırakırımYukarıda fotoğrafını attığım gibi hocam.
Genel olarak tüm ekran biraz küçük kalmış. Sanırım ekran boyutu farkından dolayı.henüz bu yüzü denemedim fakat saat küçük kalmış ise düzenlemeyi deneyebilirim
Hocam merhaba link kırılmış sanırımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkten indirip yükleyebilirsiniz. türkçe dil eklendi yazılar büyütüldü ve yeniden konumlandırıldı
Teşekkürler hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsonradan bulduğum ufak hataları düzelttim buyrun yeni link
teşekkürler güzel oldu tam da nasıl büyütürüz saati diye düşünüyordum. Bu arada pil yüzdesinin ilk rakamı daha belirgin diğer rakamı sönük kalıyor ve adımsayarın yüzde bölümü ters olmuş sağdan sola doğru doluyor onu da solsan sağa doğru artacak şekilde yaparsanız hatasız olmuş olur.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsonradan bulduğum ufak hataları düzelttim buyrun yeni link
Bluetooth simgesi bazı resmi watchfacelerde olduğu gibi bunda da bağlıyken çıkar bağlantı koptugunda gider Bluetooth simgesinde bir sorun bulunmamaktadır. Diğer detayları düzeltmeye çalışacağımÇok güzel olmuş elinize sağlık. Fakat adım sayar, saat ve nabız bölümleri bir tık daha büyütülse fena olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler güzel oldu tam da nasıl büyütürüz saati diye düşünüyordum. Bu arada pil yüzdesinin ilk rakamı daha belirgin diğer rakamı sönük kalıyor ve adımsayarın yüzde bölümü ters olmuş sağdan sola doğru doluyor onu da solsan sağa doğru artacak şekilde yaparsanız hatasız olmuş olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve bir de bluetooth simgesi ters şekilde olmuş çünkü bağlı değilen simge çıkmıyor, bağlanınca blutooth bağlantısı yok simgesi çıkıyor bunu da düzeltirseniz tamamdır ben başka bir hata göremedim.