Mod Xiaomi Mi Band 5 saat teması artık tamamen Mi Band 4’de!

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Yukarıda fotoğrafını attığım gibi hocam.
denedim ve yazılar gerçekten çok küçük ve türkçe dil desteği yok. türkçe dil ekledim yazıları büyüttüm az sonra buraya link bırakırım

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
bu linkten indirip yükleyebilirsiniz. türkçe dil eklendi yazılar büyütüldü ve yeniden konumlandırıldı

yasincinar1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Meslek
Öğrenci
Konular
0
bu linkten indirip yükleyebilirsiniz. türkçe dil eklendi yazılar büyütüldü ve yeniden konumlandırıldı
Hocam merhaba link kırılmış sanırım

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
sonradan bulduğum ufak hataları düzelttim buyrun yeni link

alyx1209

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren
Cihazım
Mi Band 4
Konular
1
Çok güzel olmuş elinize sağlık. Fakat adım sayar, saat ve nabız bölümleri bir tık daha büyütülse fena olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonradan bulduğum ufak hataları düzelttim buyrun yeni link
teşekkürler güzel oldu tam da nasıl büyütürüz saati diye düşünüyordum. Bu arada pil yüzdesinin ilk rakamı daha belirgin diğer rakamı sönük kalıyor ve adımsayarın yüzde bölümü ters olmuş sağdan sola doğru doluyor onu da solsan sağa doğru artacak şekilde yaparsanız hatasız olmuş olur.

ve bir de bluetooth simgesi ters şekilde olmuş çünkü bağlı değilen simge çıkmıyor, bağlanınca blutooth bağlantısı yok simgesi çıkıyor bunu da düzeltirseniz tamamdır ben başka bir hata göremedim.

Son düzenleme:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Çok güzel olmuş elinize sağlık. Fakat adım sayar, saat ve nabız bölümleri bir tık daha büyütülse fena olmaz.

teşekkürler güzel oldu tam da nasıl büyütürüz saati diye düşünüyordum. Bu arada pil yüzdesinin ilk rakamı daha belirgin diğer rakamı sönük kalıyor ve adımsayarın yüzde bölümü ters olmuş sağdan sola doğru doluyor onu da solsan sağa doğru artacak şekilde yaparsanız hatasız olmuş olur.

ve bir de bluetooth simgesi ters şekilde olmuş çünkü bağlı değilen simge çıkmıyor, bağlanınca blutooth bağlantısı yok simgesi çıkıyor bunu da düzeltirseniz tamamdır ben başka bir hata göremedim.
Bluetooth simgesi bazı resmi watchfacelerde olduğu gibi bunda da bağlıyken çıkar bağlantı koptugunda gider Bluetooth simgesinde bir sorun bulunmamaktadır. Diğer detayları düzeltmeye çalışacağım

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
bulunan ciddi hatalar giderilmiş, stabil saat yüzü. eski versiyondan bu versiyona geçmeniz önemle tavsiye edilir. öncekinde bilekliği kapatıp tekrar açınca ekranda ve arkaplanda ciddi hatalar ortaya çıkıyordu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt