ne tür bir sorun yaşıyorsunuz? imei atılmış cihazmı? imeiden sonramı böyle oldu?Redmi 9c şebeke sorunu yaşıyorum yardımcı olurmusunuz?
Yok telefon yurt içi kendi mağazasından alınma ama arka kapat tamiri oldu ondan sonra bu şekilde oldu şebeke 3g de full çekiyor 4.5 g alınca 2 diş ne internete girebiliyorum ne telefonla konuşabiliyorum sesim kesilip duruyorne tür bir sorun yaşıyorsunuz? imei atılmış cihazmı? imeiden sonramı böyle oldu?
donanımsal arızadır o zaman. garanti varsa garantiye gönderinYok telefon yurt içi kendi mağazasından alınma ama arka kapat tamiri oldu ondan sonra bu şekilde oldu şebeke 3g de full çekiyor 4.5 g alınca 2 diş ne internete girebiliyorum ne telefonla konuşabiliyorum sesim kesilip duruyor
özel mesaj ile bilgi verildiMerhabalar,Redmi 6 ( cereus) modeli için desteğiniz mevcut mu? Mi account remove ve FRP mümkün mü? İnternete bağlandıktan sonra settings'e girilemiyor.Google hesabımı aktif edebiliyorum.Fakat cihazdan mi account sign out yapmadan cihaza flash yapıldı,ve cihazın mi account'u da resmi olarak silinmişti,cihazın account ile bağlantısı kesilmedi maalesef.Durum bu..