- Adım
- CİHAN
- Cihazım
- REDMİ NOTE 4x
- Konular
- 0
Evet hocam ama ben kendi deneyimimi aktarayım; bu şekilde ardı adına yaptığımda ilk girdiğim geçerli olmuştu. Diğerleri failed olmuştu. Bende her komut için ayrı ayrı fastboota girip komutları girmiştim. Hepsi aktif oldu. Sizde gördüğüm kadarıyla zaten açık olduğu ve bu nedenle hata verdiği gözüküyor. Fastboot ekranına girip "fastboot oem device-info" komutunu ADB üzerinden verip sonucu buraya atarsanız anlarız kilidin açılıp açılmadığını. Kolay gelsin![]()
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
a, b, c leri tek tek dene diyorsun yani;
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
a, b, c leri tek tek dene diyorsun yani;
uğraşarak en son bu hale getirdim. true oldu üçü ama miflash 2016 dan yükleme yapamıyorum. ben [Mi A2] MİUİ 11-- Mi A2'yi Mi 6x'e Çevirme Rehberi[ 08.10.2019] sayfasındaki rom çevirmek istiyorum ama, adb deki CLICK 2X tıklayıp "fastboot oem edl" yazdıktan sonra ekran kararıyor. sonra miflash tan Flash tıkladığımda aşağıdaki gibi hata alıyorum.
COM3 yazan yerde fastbootta iken a8deca03 olarak yazıyor ama "fastboot oem edl" yapıp ekran karardığında COM3 e dönüyor ve flash yaptığımda sınıf kaydedilmemiş(0x80040154) hatası ile karşılaşıyorum.
Yardımcı olabilecek olan var mı?
Son düzenleme: