Yardım Xiaomi mi a2

Turgut0642

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
6
Xiaomi mi a2 aldım 1 hafta oldu ama şarjı çabuk bitiyor neden acaba bilgisi olan var mı?

ekrem1725

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi A2
Konular
5
Tamam 3 ay 5 ay sonra sıkıntı yaratır anlıyorum ama 1 hafta oldu verdiğim paraya yazık valla. Olmadı sıfır lite le takas yaparım
Hızlı şarj desteği var ki şuan her yerde şarj edebiliyoruz cihazı hiç olmadı bir powerbank alın a2 lite göre bence performansı çok daha iyi bir şarj için cihazı karalamaya gerek yok

Oyla:

wantet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ota
Cihazım
xiaomi not4x
Konular
11
aynı sorun bendede vardı işlemci çekirdekleri takılı kalıyor ondan şarj tüketimi çok hızlı tüketiyor güncellemeler ile düzeldi bende cpu z yi indir arada kontrol et çekirdek hızlarını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parmak izi okuyucu nun neden olduğu sanılıyor tam nedeni blli değil baya araştırdım

Oyla:

akılzengini

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi A2
Konular
0
aynı sorun bendede vardı işlemci çekirdekleri takılı kalıyor ondan şarj tüketimi çok hızlı tüketiyor güncellemeler ile düzeldi bende cpu z yi indir arada kontrol et çekirdek hızlarını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parmak izi okuyucu nun neden olduğu sanılıyor tam nedeni blli değil baya araştırdım
Bende mi A2 kullanicisiyim, bu tarz bı problemle karşılaşmadım. Ekran açık olduğunda ve full kullanımda 7 saat kullanabiliyorum. Günde 7 saat yeterli bence. Parmak izi kayıtlarını silince devre dışı kalacaktır okuyucu, bir de böyle deneyin.

Oyla:

wantet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ota
Cihazım
xiaomi not4x
Konular
11
Bende mi A2 kullanicisiyim, bu tarz bı problemle karşılaşmadım. Ekran açık olduğunda ve full kullanımda 7 saat kullanabiliyorum. Günde 7 saat yeterli bence. Parmak izi kayıtlarını silince devre dışı kalacaktır okuyucu, bir de böyle deneyin.
şu anda sıkıntı yaşamıyorum şarj gayet yeterli

Oyla:

İsa 55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
11
1 saat pubg,1 saat internet takılabilir 4,30 saat en fazla pil varmı daha fazlasını gören

Oyla:

Ünal Arslan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ünal
Cihazım
Xiaomi A2 64 GB
Konular
0
Mİ yöneticileri sesimizi duysun artık... Benim cihazım A2 ve akşam %100 olan sarj sabah %70-60'a kadar aşırı düşüyor. Lütfen yeni güncelleme gönderilsin verdiğimiz paraya yazık...

Oyla:

rivermental

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi A1
Konular
13