- Adım
- Turgut
- Cihazım
- Xiaomi mi a2
- Konular
- 6
Xiaomi mi a2 aldım 1 hafta oldu ama şarjı çabuk bitiyor neden acaba bilgisi olan var mı?
Yok malesef 4/64 olanı var benim cocouga onu aldım benimki 3/32 olanı memnunuz ikimizdeLite nin 6 ram 128 gb hafıza olanı var mı?
Hızlı şarj desteği var ki şuan her yerde şarj edebiliyoruz cihazı hiç olmadı bir powerbank alın a2 lite göre bence performansı çok daha iyi bir şarj için cihazı karalamaya gerek yokTamam 3 ay 5 ay sonra sıkıntı yaratır anlıyorum ama 1 hafta oldu verdiğim paraya yazık valla. Olmadı sıfır lite le takas yaparım
Bende mi A2 kullanicisiyim, bu tarz bı problemle karşılaşmadım. Ekran açık olduğunda ve full kullanımda 7 saat kullanabiliyorum. Günde 7 saat yeterli bence. Parmak izi kayıtlarını silince devre dışı kalacaktır okuyucu, bir de böyle deneyin.aynı sorun bendede vardı işlemci çekirdekleri takılı kalıyor ondan şarj tüketimi çok hızlı tüketiyor güncellemeler ile düzeldi bende cpu z yi indir arada kontrol et çekirdek hızlarını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
parmak izi okuyucu nun neden olduğu sanılıyor tam nedeni blli değil baya araştırdım
şu anda sıkıntı yaşamıyorum şarj gayet yeterliBende mi A2 kullanicisiyim, bu tarz bı problemle karşılaşmadım. Ekran açık olduğunda ve full kullanımda 7 saat kullanabiliyorum. Günde 7 saat yeterli bence. Parmak izi kayıtlarını silince devre dışı kalacaktır okuyucu, bir de böyle deneyin.