Yardım Xiaomi Mi A2 Rehberim koyu tema modunda takılı kaldı

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
beyler nasıl olduysa dün rehberim kendi kendine koyu tema da takılı kaldı.ben özelliği açmamıştım halbuki.değiştirmeye çalıştığımda ise seçenek aktif olmadığı için devre dışı bırakamıyorum.temanız koyu temada olduğu için önce onu değiştirin diyor.açık temayı seçtiğim halde yine değişmiyor.telefonu kapadım açtım yine değişmedi.Bu sorunu yaşıyan var mı ya da çözümünü bilen ?

turknet33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
7100
Konular
6
Pil tasarruf modu açık kalmış muhtemelen açıksa onu kapat

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Rehberin tüm verisini temizleyip deneyin ama bu işlemi yapmadan önce numaraları Google hesabınıza kaydetin çünkü temizlik sonucu numaralar belki gidebilir.

Oyla:

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehberin tüm verisini temizleyip deneyin ama bu işlemi yapmadan önce numaraları Google hesabınıza kaydetin çünkü temizlik sonucu numaralar belki gidebilir.
verilerini temizleyin derken önbelleği temizle ya da depolama alanını temizleden mi bahsediyorsunuz? önbelleği sildim işe yaramadı, depolama alanından bahsediyorsanız onu deniyeyim? ya da baska verilerden mi bahsediyorsunuz ?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
verilerini temizleyin derken önbelleği temizle ya da depolama alanını temizleden mi bahsediyorsunuz? önbelleği sildim işe yaramadı, depolama alanından bahsediyorsanız onu deniyeyim? ya da baska verilerden mi bahsediyorsunuz ?
Tüm verileri temizle yapmayı deneyin hocam.

Oyla:

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
Tüm verileri temizle yapmayı deneyin hocam.
fabrika ayarlarına geri dönmekten mi bahsediyorsunuz anlamadım ? :D onuda yapmak istemiyorum ama çözüm bulamazsam yapacağım galiba :(

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
fabrika ayarlarına geri dönmekten mi bahsediyorsunuz anlamadım ? :D onuda yapmak istemiyorum ama çözüm bulamazsam yapacağım galiba :(
Hayir hocam rehber uygulamasını uygulamalardan bulun depolama kısmına basin orada tüm verileri temizle olması lazım.

Oyla:

ttlga

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
14
Hayir hocam rehber uygulamasını uygulamalardan bulun depolama kısmına basin orada tüm verileri temizle olması lazım.
hocam ben de onu yazdım ya zaten üstte, orda iki secenek var zaten depolamayı temizle yada önbelleği temizle diye.önbelleği temizlemeyi denedim zaten,diğeri daha kapsamlı temizliyor bi sorun oluşur diye onu denemedim.ama az önce play store dan rehber güncellemesine girip baktım,son güncellemeden sonra benden başka kişilerde de aynı sorun oluşmuş.demekki günceleme ile alakalı bir sorun telefonla alakalı değil.onu anlamış oldum.yardımınız için teşekkür ederim :)

Oyla:
Üst Alt